ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Α. Παπαρήγα: "'Οχι" στην αδιοριστία των εκπαιδευτικών

 

Αθήνα 26.4.2010, 21:32

Την ριζική αντίθεσή της στην αδιοριστία και τις πολλαπλές εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, εξέφρασε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ που την επισκέφθηκε σήμερα.

"Είμαστε αντίθετοι με τις νέες εργασιακές σχέσεις που καθορίζονται για τους εκπαιδευτικούς με την αξιολόγηση τάχα των εκπαιδευτικών και της σχολικής μονάδας, που στην πραγματικότητα θα οδηγήσει στην ταξικοποίηση του σχολείου, θα οδηγήσει σε πολλαπλές εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών", τόνισε η κ. Παπαρήγα και συνέχισε: "Εμείς ξεκινάμε απ’ το ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν δουλειά, πολύ περισσότερο που η Ελλάδα έχει και μια ιδιομορφία, νησιών, βουνών, χωριών με ολιγάριθμα παιδιά, αλλά ξεκινώντας και από την ανάγκη να υπάρχουν νέες εκπαιδευτικές μέθοδοι, όπου περισσότεροι εκπαιδευτικοί ασχολούνται με λιγότερα παιδιά, για να γίνεται ουσιαστική διδασκαλία, όχι από καθ’ έδρας, να υπάρχει διάλογος, να υπάρχει άσκηση κρίσης και τρόπου οργάνωσης της δουλειάς. Είμαστε αντίθετοι με το σχολείο της αγοράς, άρα είμαστε αντίθετοι με τις αγοραίες διατάξεις που αφορούν τον χώρο των εκπαιδευτικών".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved