ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απεργία στις 4 και 5 Μαΐου αποφάσισε η ΔΟΕ

 

Αθήνα 27.4.2010, 15:53

Την πραγμματοποίηση 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 4 και 5 Μαΐου 2010 αποφάσισε σήμερα, μεταξύ άλλων, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, αντιδρώντας στην οικονομική και ασφαλιστική πολιτική, καθώς και στην κατάθεση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για την παιδεία.

Επιπλέον αποφάσισε:
- Την οργάνωση έκτακτης συνέντευξης Τύπου μαζί με την ΟΛΜΕ την Πέμπτη 29 Απριλίου στα γραφεία της ΔΟΕ.
- Την κήρυξη τετράωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας  στο διδακτικό ωράριο του κάθε εκπαιδευτικού για τις 28, 29, 30 Απριλίου και 3 Μαΐου 2010, "για να δοθεί η δυνατότητα οργάνωσης και ανάπτυξης δράσεων από το εκπαιδευτικό κίνημα και τους Τοπικούς Συλλόγους".
- Την οργάνωση πανεκπαιδευτικού Συλλαλητηρίου την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 και ώρα 18.00 στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.
- Συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης Μάη σ’ όλη τη χώρα.
- Την Τρίτη 4 Μαΐου, Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις και καλούμε σε πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 12.00 στα Προπύλαια.
Την Τετάρτη 5 Μαΐου συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια σ’ όλη τη χώρα (καλούνται οι Σύλλογοι της περιφέρειας να μισθώσουν λεωφορεία για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Αθήνας).
- Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση τις ημέρες εισαγωγής και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής και σε συντονισμό με το εργατικό κίνημα. Την πρώτη μέρα της απεργιακής κινητοποίησης θα διοργανωθεί νέο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα και θα εκδοθεί ενημερωτικό υλικό για την προώθηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων (αφίσα κ.λπ.).
- Έκτακτες Γ.Σ. των Συλλόγων της χώρας, με πρόταση για κλιμάκωση του αγώνα, το επόμενο διάστημα και μέχρι στις 7 Μαΐου 2010.
- Ολομέλεια προέδρων στις 10 Μαΐου 2010.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved