ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Την πρώτη τελετή αποφοίτησης πραγματοποιεί το Διεθνές Πανεπιστημίο Ελλάδος

 

Αθήνα 4.5.2010, 11:22

Οι πρώτοι 64 φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) πρόκειται να παραλάβουν τα πτυχία τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου, το Σάββατο, 8 Μαΐου 2010 και ώρα 11 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το ΔΙ.ΠΑ.Ε. θα αναγορεύσει Επίτιμους Διδάκτορες δύο εξέχοντα μέλη της ελληνικής διασποράς, τον Καθηγητή Γεώργιο Κωνσταντινίδη, από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου, για τη συνεισφορά του στην έρευνα στο πεδίο της Χρηματοοικονομικής, και τον κ. Μίνωα Ζομπανάκη, από το Κέντρο Ερεύνης της Χρηματοοικονομικής Καινοτομίας (Centre for the Study of Financial Innovation) του Λονδίνου, για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των Ευρω-αγορών (Euromarkets).

Οι απόφοιτοι
Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. άρχισε τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος Εxecutive MBA τον Μάρτιο 2008 και τους πρώτους κύκλους μαθημάτων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων MSc in Management και MSc in Banking and Finance τον Ιανουάριο του 2009. Οι φοιτητές των συγκεκριμένων Προγραμμάτων είναι αυτοί που αποφοιτούν στις 8 Μαΐου. Οι 64 στο σύνολό τους φοιτητές πρόκειται να παραλάβουν τα Μεταπτυχιακά τους Διπλώματα από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε., Καθηγητή Κώστα Γραμμένο, και από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, Καθηγητή Μάριο Λεβή. Ο υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος θα παρακολουθήσει την τελετή και θα απευθύνει λόγο προς τους αποφοίτους.

Οι απόφοιτοι του Executive MBA είναι επιχειρησιακά στελέχη που ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα μερικής φοίτησης, καθώς παρακολούθησαν μαθήματα για ένα σαββατοκύριακο κάθε μήνα και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις και τις απαιτούμενες μεταπτυχιακές εργασίες για το πτυχίο τους. Παρομοίως, οι απόφοιτοι των δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων MSc in Management και MSc in Banking and Finance ολοκλήρωσαν τα συγκεκριμένα μονοετή προγράμματα πλήρους φοίτησης.

Στους αποφοίτους περιλαμβάνονται Έλληνες καθώς και αλλοδαποί φοιτητές από 10 χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Μολδαβία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία).

Το τυπικό της τελετής έχει οργανωθεί στα πρότυπα παρόμοιων τελετών βρετανικών πανεπιστημίων και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρουσιαστές και οι ομιλητές θα χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα, αφού το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος είναι το πρώτο αγγλόφωνο δημόσιο Πανεπιστήμιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved