ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Διαύγεια" αργότερα

 

Αθήνα 7.3.2013, 12:23

"Στημένο" στο πόδι ήταν το πρόγραμμα "Διαύγεια", που υποτίθεται θα έφερνε την απόλυτη διαφάνεια στον δημόσιο τομέα με τη δημοσίευση όλων των αποφάσεων, αλλά στην πραγματικότητα υπονομεύθηκε από την πρώτη στιγμή και ουδέποτε λειτούργησε όπως πρέπει.

Το αποδεικνύει και η νέα ανάθεση από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημιουργίας ολοκληρωμένου λογισμού συστήματος διαχείρισης του προγράμματος, το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014.

Μέχρι σήμερα στο "Διαύγεια" εντάχθηκαν 3.498 φορείς του δημόσιου τομέα και 5.300.000 αναρτήσεις (περίπου 14.000 ημερησίως), αλλά ο πολίτης πολύ δύσκολα αποκτούσε πρόσβαση στο σύστημα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved