ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Από 1 Σεπτεμβρίου οι αυξήσεις στους μισθούς (30/8/06)


Αθήνα 30.8.2006, 22:12
Από 1 Σεπτεμβρίου θα χορηγείται η αύξηση του 2,9% στους βασικούς μισθούς και στα ημερομίσθια, σε εφαρμογή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του έτους 2006-2007.

Το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη διαμορφώνεται στα 28 € την ημέρα, ενώ ο μισθός του άγαμου χωρίς προϋπηρεσία στα 626 € το μήνα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ επισημαίνει την ανάγκη λήψης ουσιαστικών μέτρων για τον έλεγχο της ακρίβειας και του πληθωρισμού, καθώς η αγοραστική δύναμη των μισθών και των ημερομισθίων είναι αντιστρόφως ανάλογη του πληθωρισμού, με αποτέλεσμα να επικρατούν στη χώρα μας «τιμές Ευρώπης» και «μισθοί Ελλάδος», διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την απόκλιση με τις χώρες της Ε.Ε.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved