ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΑΕΔ: Ημέρα καριέρας και πρόγραμμα κατάρτισης πωλητών στην Πάτρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 10.03.2022, 12:43
 
Ημέρα καριέρας και πρόγραμμα κατάρτισης πωλητών λιανικής θα πραγματοποιήσει στην Πάτρα ο ΟΑΕΔ, σε δυο από τις σπάνιες εκδηλώσεις του στην παραμελημένη περιφέρεια.

Αναλυτικά:

Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο ΟΑΕΔ πραγματοποιεί την 3η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ», αυτή την φορά στην Πάτρα, το Σάββατο 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέου 16) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό. 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 28 επιχειρήσεις με περισσότερες από 250 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.  Ενδεικτικά, οι θέσεις εργασίας αφορούν στους κλάδους χονδρικής και λιανικής πώλησης, παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, υφασμάτων, κατασκευής, εμπορίας και διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, όπως επίσης εκπαιδευτικούς οργανισμούς, επιστημονικούς φορείς, τουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις στον τομέα της αγοράς φαρμάκων, κ.α.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-patra-2022.

Οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων του Οργανισμού, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας. 

Πρόγραμμα κατάρτισης πωλητών

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Δράσης EaSI REFLEX (REcommending FLEXible learning for low-skilled adults) για την ευέλικτη μάθηση ενηλίκων με χαμηλά προσόντα, ο ΟΑΕΔ εφαρμόζει σε πιλοτικό επίπεδο πρόγραμμα κατάρτισης με θεματικό αντικείμενο «Πωλητής-Πωλήτρια Λιανικής». Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Πάτρας και αφορά σε κατάρτιση 25 ανέργων.

Το πρόγραμμα αποτελείται από υποχρεωτική κατάρτιση 260 ωρών (210 ώρες τεχνική, 10 ώρες Αγγλική ορολογία, 40 ώρες χρήση υπολογιστών), πρακτική άσκηση έως 240 ώρες (40 ώρες την εβδομάδα για 6 εβδομάδες) και ενισχυτική διδασκαλία και συμβουλευτική μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής έως 40 ώρες.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Πάτρας
Μη επιδοτούμενοι 
Ηλικίας 30-44 ετών
Απόφοιτοι Γυμνασίου (Γ’ Τάξη Γυμνασίου)

Οι 25 ωφελούμενοι θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα με τα παρακάτω κριτήρια:
Μακροχρόνια άνεργοι
Γυναίκες
Κοινωνικά και οικογενειακά χαρακτηριστικά, όπως δικαιούχοι κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης και αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
Συμμετοχή για πρώτη φορά σε πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης 

Οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 3 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης και θα καλυφθούν επιπλέον με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε είδος για την διάρκεια της κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 10-03-2022 έως 16-03-2022 με τους ακόλουθους τρόπους:
- Ηλεκτρονικά σε μορφή pdf, στο email kek.patra@oaed.gr.
- Δια ζώσης στο ΚΕΚ ΟΑΕΔ Πάτρας (Διεύθυνση: Αθηνών 89 Ρίο - Πάτρα).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι οι εξής:
1. Αίτηση ενδιαφέροντος
2. Βεβαίωση Ανεργίας 
3. Φωτοτυπία Ταυτότητας
4. Τίτλος Σπουδών – Απολυτήριο Γυμνασίου
5. Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής για πρώτη φορά σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης
6. Επισύναψη δικαιολογητικών για Κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 26160-09119 και 2610-966984. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved