ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Ρέκβιεμ για τον ΟΑΕΔ

Proslipsis.gr | Αθήνα 29.04.2022, 19:27

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσες ελπίδες, χαρές, διαψεύσεις, απογοητεύσεις και πικρίες του λαού μας δεν «λικνίστηκαν» γύρω από αυτό το αρκτικόλεξο των τεσσάρων γραμμάτων. Πόσες φορές δεν μπερδεύθηκε στα χείλη μας, σε διάφορους τόνους, τα πενήντα δύο χρόνια της ύπαρξής του. Ήταν λύση ανάγκης γι' αυτό πάντα συνάπταμε περιστασιακή σχέση μαζί του... Και τώρα που έπαψε να υπάρχει, ετερόκλητα τα συναισθήματά μας γι' αυτόν, όπως πάντα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, ιδίως οι μεγαλύτεροι.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), ιδρύθηκε με την ονομασία αυτή το 1969 και είχε ως κύριους στόχους την προώθηση της απασχόλησης και της κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και την προστασία της οικογένειας και της μητρότητας. Τον διαδέχεται η ευρωπαϊζουσα κατά τον υπουργό Εργασίας Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

ΥΓ.: Όλα «ευρωπαϊκά» τα κάνει ο κ. Κ. Χατζηδάκης, εκτός από τα βασικά: Μισθούς, επιδόματα, παροχές.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved