ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΠΕΚΑ: Εκτός λειτουργίας ορισμένες υπηρεσίες

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.04.2022, 19:21

Ο ΟΠΕΚΑ  ενημερώνει ότι από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές της Αγροτικής Εστίας δεν θα λειτουργούν προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης Εφαρμογών και Δεδομένων ΛΑΕ στο Kυβερνητικό Νέφος (G-Cloud).

Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αγροτικής Εστίας από τα ΚΕΠ και τις συμβεβλημένες με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις επισημαίνονται τα εξής:

Μέχρι την εκ νέου λειτουργία των  εφαρμογών: α) οι αφίξεις δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού - ιαματικού τουρισμού σε συμβεβλημένα καταλύματα και β) η συμμετοχή δικαιούχων του προγράμματος εκδρομικού τουρισμού, σε εκδρομές που διοργανώνουν συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις, θα γνωστοποιούνται από τις επιχειρήσεις, στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, με τη γνωστή διαδικασία που ακολουθείται σε έκτακτες περιπτώσεις δυσλειτουργιών των ηλεκτρονικών εφαρμογών, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους των σχετικών προγραμμάτων, με έγκαιρη αποστολή από τις επιχειρήσεις της απαιτούμενης έγγραφης πληροφόρησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr.

Κατά τις ημέρες αυτές τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους. Παρακαλούνται οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να ενημερώσουν τους δικαιούχους για την προσέλευσή τους μετά την Δευτέρα 9/5 για την παραλαβή των βιβλίων που επιθυμούν. 

Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων
Oι δικαιούχοι των προγραμμάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους  παρακαλούνται να μην επισκέπτονται τα ΚΕΠ τις ημέρες αυτές, καθόσον δεν θα λειτουργεί  η εφαρμογή της καταχώρησης κράτησης δωματίου και  της  έκδοσης  από τα ΚΕΠ των  δελτίων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου. Η εξυπηρέτησή τους θα επαναληφθεί κανονικά από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved