ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αύξηση 20% στους μισθούς των καθαριστριών των σχολείων (5/5/08)


Αθήνα 5.5.2008, 11:53
Κατά 20% αυξάνεται η μηνιαία αμοιβή των καθαριστριών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σύμβαση μίσθωσης έργου, με κοινή απόφαση του υφυπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαου Λέγκα.

Για το σκοπό αυτό εγκρίθηκε δαπάνη από τον τακτικό προϋπολογισμό για το τρέχον οικονομικό έτος ποσού 1.900.000 ευρώ και για κάθε ένα από τα πέντε έτη ποσού 4.700.000 ευρώ. Η δαπάνη του τρέχοντος έτους θα καλυφθεί από πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ για τα επόμενα πέντε έτη η δαπάνη θα καλύπτεται από τον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου Παιδείας.

Η αύξηση γίνεται λόγω της υπερωριακής εργασίας για τον καθαρισμό των χώρων όπου λειτουργούν ολοήμερα τμήματα και τα οποία εφαρμόζονται πέραν του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των λοιπών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση αυτή θα ισχύσει από την αρχή του επόμενου διδακτικού έτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved