ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Αργόσχολοι οργανισμοί

 

Αθήνα 20.4.2010
Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ποτέ δεν καταλάβαμε τον λόγο ύπαρξης και συντήρησης μερικών ανύπαρκτων ως προς την προσφορά τους δημόσιων οργανισμών, όπως για παράδειγμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, που μόλις σήμερα πήρε πρέφα ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ και εξέδωσε ανακοίνωση για να το μάθουν οι ενδιαφερόμενες!

Αν μπει κανείς στο site της εν λόγω γραμματείας θα δει ότι η τελευταία εκδήλωση που έκανε ήταν τον Μάιο του 1999, ενώ στην ενότητα "νέα" αντικρύζει μια λευκή σελίδα. Το συνολικό έργο των δεκάδων υπαλλήλων της εξαντλείται στην ύπαρξη μιας βιβλιοθήκης για θέματα ισότητας των φύλων, σε δυό συμβουλευτικά κέντρα και κάτι άλλες... ψιλοδουλειές.

Στην μακρόχρονη επαγγελματική μας πορεία έχουμε συναντήσει πάμπολλους ανάλογους, άχρηστους οργανισμούς, τσιφλίκια των ευνοημένων και των βολεμένων. Περνώντας το κατώφλι τους συναντάς ομάδες χαρούμενων υπαλλήλων (κυρίως γυναίκες), που σου δίνουν την εντύπωση ότι το μοναδικό τους άγχος είναι μήπως και δεν πιάσουν τα τρικ του φαίνεσθαι και τους καταργήσουν ή τους εκτοπίσουν σε κάποια άλλη υπηρεσία, όπου θα πρέπει να δουλέψουν και να προσφέρουν έργο.

Είναι, νομίζουμε, καιρός να ειδωθούν όλοι αυτοί οι οργανισμοί από μηδενική βάση και να καταργηθούν όσοι εξ αυτών έχουν ως αποκλειστικό έργο την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved