ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απεστάλησαν 5,6 εκατ. φορολογικές δηλώσεις

 

Αθήνα 2.5.2010, 23:45

Ολοκληρώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών η διαδικασία προεκτύπωσης και αποστολής των εντύπων των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε στις 19 Φεβρουαρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου 2010, εκτυπώθηκαν και εμφακελώθηκαν συνολικά 5.585.434 δηλώσεις.

Για πρώτη φορά φέτος, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προεκτύπωσε και απέστειλε ένα μόνο έντυπο Ε1 στην πλειοψηφία των φορολογούμενων που υπέβαλαν το 2009 ηλεκτρονικά τη δήλωση φορολογίας εισοδήματός τους. Συγκεκριμένα, 440.146 υπόχρεοι που πέρυσι υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους, έλαβαν μόνο ένα προεκτυπωμένο έντυπο. Συνολικά δεν προεκτυπώθηκαν 880.292 έντυπα, γεγονός με θετική επίδραση στο περιβάλλον και την οικολογία, καθώς και την εξοικονόμηση οικονομικών και ανθρωπίνων πόρων της Δημόσιας Διοίκησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved