ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έρευνα: Γνώση Η/Υ και επιχειρήσεις

 

Αθήνα 6.5.2010, 18:32

Σημαντικό κόστος πληρώνουν οι επιχειρήσεις εκείνες που το προσωπικό τους δεν διαθέτει εκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση εφαρμογών υπολογιστή, σύμφωνα με την έρευνα "Μέτρηση αύξησης αποδοτικότητας έπειτα από εκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση εφαρμογών Η/Υ" που διενήργησε το ALBA Graduate Business School με την υποστήριξη του φορέα πιστοποίησης ECDL Hellas.

Η πρόσφατη έρευνα του ΑLBA «Δείκτης τάσεων αγοράς εργασίας» για το πρώτο εξάμηνο του 2010, ανέδειξε ότι μία στις τρεις επιχειρήσεις προσανατολίζεται σε μείωση της εκπαίδευσης των εργαζομένων της για λόγους κόστους.

Σημειώνεται ότι αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα υποβάλλουν σε ειδικές εξετάσεις το υπό πρόσληψη προσωπικό, προκειμένου να διαπιστώσουν το επίπεδο γνώσης χρήσης Η/Υ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved