ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Πενταήμερες εκδρομές για αγρότες

 

Αθήνα 4.5.2011, 19:12

Εκδρομικό - επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 5 ημερών για 800 αγρότες, δικαιούχους Αγροτικής Εστίας, θα υλοποιήσει το 2011 το υπουργείο Εργασίας, επιπλέον των εκδρομικών προγραμμάτων διάρκειας 3 ημερών.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με εκπαιδευτικές επισκέψεις σε περιοχές της χώρας μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα αγροτικής απασχόλησης (πρότυπα αγροκτήματα, συσκευαστήρια − τυπο− ποιητήρια, οινοποιεία κ.λπ.).

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο εκδρομικό πρόγραμμα είναι:
1. Να είναι αυτοτελώς απασχολούμενοι αγρότες - αγρότισσες ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών ηλικίας 21−55 ετών και να είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.
2. Να έχουν στη κατοχή τους βιβλιάριο υγείας ΟΓΑ σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Για την επιλογή των δικαιούχων στο πρόγραμμα ΛΑΕ έτους 2011 ορίζονται τα παρακάτω:
- Κριτήριο επιλογής των δικαιούχων του εκδρομικού - επιμορφωτικού προγράμματος νέων αγροτών Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2011 καθορίζεται η κλήρωση με διαδικασία που ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΓΑ μεταξύ των δικαιούχων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα.
- Πρόσωπα που θα κληρωθούν για τις παροχές που καθορίστηκαν με την αριθ. 30026/488/16−12−2010 απόφαση δεν δικαιούνται την προαναφερόμενη παροχή του άρθρ. 1 της παρούσας απόφασης.
- Πρόσωπα που κληρώθηκαν στο πρόγραμμα τετραήμερων κυκλικών πλόων (κρουαζιέρων) το έτος 2010 και έκαναν χρήση της παροχής δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα για το έτος 2011.
- Πρόσωπα που θα κληρωθούν να συμμετάσχουν στο εκδρομικό - επιμορφωτικό πρόγραμμα νέων αγροτών του ΛΑΕ έτους 2011, δεν δικαιούνται δεύτερη παροχή στο ίδιο έτος εξαιρουμένων της δωρεάν παροχής βιβλίων και εισιτηρίων θεάτρων.

Η δαπάνη των παροχών θα ανέλθει στο ποσό των 200.000 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας και θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του ΚΑΕ 2639,42 του Προϋπολογισμού του ΛΑΕ οικονομικού έτους 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved