ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Νέα λίστα ΙΚΑ με γιατρούς ΟΠΑΔ - ΟΑΕΕ

Αθήνα 4/8/2011, 15:39

Νέα λίστα με 6.525 γιατρούς συμβεβλημένους με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), που παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ από την 1η Αυγούστου του 2011 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Η νέα λίστα θα είναι ενεργή και δυναμική και στο εξής θα αναρτάται επικαιροποιημένη την πρώτη κάθε μήνα. Σε αυτήν θα συμπεριλαμβάνονται οι γιατροί που είχαν υποβάλει εμπρόθεσμα το ειδικό έντυπο, αλλά δεν είχαν συμπεριληφθεί μέχρι την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων τους και την αποκατάσταση λαθών.

Στη λίστα που θα αναρτηθεί την 1η Σεπτεμβρίου θα συμπεριληφθούν και όσοι γιατροί υπέβαλαν το ειδικό έντυπο από 10 Ιουνίου 2011 και μετά.

Τα στοιχεία των γιατρών που έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους στο διαδίκτυο ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 184, θα αναρτώνται μόνο στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΙΚΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved