ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Ημερίδες ΙΚΑ - ΕΤΑΜ στη Θεσσαλονίκη για τη συνταξιοδότηση ελλήνων που εργάσθηκαν στη Γερμανία

 

Αθήνα 28.3.2013, 16:31

Ημερίδες ενημέρωσης σχετικά με το καθεστώς συνταξιοδότησης όσων έχουν πραγματοποιήσει χρόνους ασφάλισης στην Ελλάδα και στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ από 16 έως 19 Απριλίου 2013 στο Goethe-Institut στην Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας  66, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54642) και ώρες από 09.00 έως 16.00, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι, μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2310-889036 (ώρες 09.00-13.00) από Δευτέρα 1 έως Παρασκευή 5 Απριλιου 2013.

Η ενημέρωση θα αφορά στην προσωπική περίπτωση κάθε ασφαλισμένου ξεχωριστά και θα πραγματοποιείται από εκπροσώπους των φορέων της γερμανικής ασφάλισης συντάξεων - Deutsche Rentenversicherung με παράλληλη on-line σύνδεση με τα αρχεία της, καθώς και των φορέων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ.

Πρόκειται για διαδικασία η οποία έχει καθιερωθεί κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των ελληνικών και γερμανικών φορέων συντάξεων, στο πλαίσιο της εδραιωμένης και εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο χωρών και αποτελεί πρότυπο εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του πολίτη-ασφαλισμένου και μέσο άσκησης δημόσιας διοίκησης με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved