ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Κυοφορούνται αλλαγές για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

 

Αθήνα 14.7.2013, 23:12

Θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας όλων των ασφαλισμένων, δυνατότητα καταβολής σύνταξης σε οφειλέτες για οφειλές έως 20.000 € και αξιολόγηση του υπάρχοντος πλαισίου ρύθμισης οφειλών μετά από ένα δίμηνο διάστημα εφαρμογής του, είναι μερικά από τα ζητήματα που εξετάζει η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης σε ημερίδα με θέμα: «Το ασφαλιστικό των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων. ΟΑΕΕ: Προβλήματα και Προοπτικές», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ στις 8 Ιουλίου 2013.

Ο κ. Κοκκόρης έκανε, επίσης, λόγο για σκληρές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα ώστε να αποφευχθεί ο φόρος 2‰ επί του τζίρου των επιχειρήσεων, ενώ επεσήμανε ότι "το δικαίωμα στην υγεία δεν μπορεί να αποτυπώνεται με αριθμητικούς δείκτες ωστόσο η ανάγκη εξορθολογισμού του συστήματος πρέπει να προχωρήσει, λαμβάνοντας υπόψη την ύφεση και τα αποτελέσματα της στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο".

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του τόνισε ότι ο μόνος τρόπος να επιτευχθούν λύσεις που θα διασφαλίζουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του φορέα, είναι η στενή και συνεχής συνεργασία μεταξύ του υπουργείου και των εμπλεκομένων συνδικαλιστικών φορέων, καλώντας τους συγχρόνως να επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved