ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς από αύριο
 

 

Αθήνα 24.7.2013, 18:34

Ξεκινά αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στους βρεφικούς, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το έτος 2013 - 2014.

Οι αιτήσεις συμμετοχής διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html) και μπορούν να υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικά, στην ΕΕΤΑΑ, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών ή και νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα οι δικαιούχοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) Να έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους - μέλους της ΕΕ ή είναι Έλληνες και Ελληνίδες Ομογενείς ή είναι αλλοδαποί και αλλοδαπές από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
β) Να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι ή αυ-τοαπασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα, ή συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης ή είναι άνεργοι, και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ή είναι άνεργοι και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης.
γ) Να επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στις δομές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
δ) Να έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ για δικαιούχους που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000 ευρώ για 3 ή 4 παιδιά και 40.000 ευρώ για 5 παιδιά και άνω.
Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το συνολικό δηλωθέν εισόδημα όπως αποτυ¬πώνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα του υπουργείου Οικονομικών καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.

Το πρόγραμμα, ύψους 150 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ωφελήσει πάνω από 60.000 οικογένειες.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε οδηγίες, την βεβαίωση - υπεύθυνη δήλωση, την αίτηση και αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα.

 

 4 αρχεία διαθέσιμα για download 
Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα (αρχείο doc 356 kb)
Η αίτηση (αρχείο doc 566 kb)
Η υπεύθυνη δήλωση (αρχείο doc 77 kb)
Οδηγίες για την συμπλήρωση της αίτησης (αρχείο pdf 2,95 mb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved