ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Αναβολή κατάταξης για τους ερευνητές του CERN

Αθήνα 3.9.2014, 21:32

Αναβολή κατάταξης στο Στρατό χορηγείται στους έλληνες ερευνητές που συμμετέχουν στο έργο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής ¶μυνας που δημοσιεύεται στο τεύχος Β' αρ. 2350 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Για τη χορήγηση της αναβολής του άρθρου 19Α του Ν. 3421/2005 (ΦΕΚ Α΄/302), οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, με αίτησή τους, πιστοποίηση ή βεβαίωση του αρμόδιου Τμήματος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), από την οποία να προκύπτει ότι εργάζονται σΆ αυτόν ως ερευνητές, η ημερομηνία έναρξης της εργασίας τους με την ιδιότητα αυτή και η ακριβής χρονική της διάρκεια.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα δικαιολογητικά της παραγράφου 1 μέχρι και την ημερομηνία κατά την οποία υποχρεούνται για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας λήξης ή διακοπής της νόμιμης παραμονής τους έξω απΆ αυτές. Εάν η αίτηση υποβληθεί μετά την παραπάνω ημερομηνία, η αναβολή χορηγείται, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και εφόσον όλες οι προϋποθέσεις υπήρχαν κατά την ημερομηνία που έπρεπε να καταταγούν.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved