ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Αγροτική Εστία: Διανομή εισιτηρίων θεαμάτων

Αθήνα 5.9.2014, 20:32

Η ∆ιοίκηση του Οργανισµού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), στα πλαίσια ενίσχυσης της απορροφητικότητας του Προγράµµατος ∆ωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2014 καλεί τους κληρωθέντες δικαιούχους όπως παραλάβουν τα ∆ελτία Θεάµατος από τα ΚΕΠ το αργότερο µέχρι 31 Οκτωβρίου 2014. 

Μετά την ηµεροµηνία αυτή τα αδιάθετα δελτία, µέχρι και τη συµπλήρωση του αριθµού των 93000 ατόµων, θα διανέµονται στους δικαιούχους που υπέβαλαναίτηση συµµετοχής στο πρόγραµµα αυτό το έτος 2014, µε σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ. 

Στην ανωτέρω διαδικασία µπορούν να συµµετάσχουν και οι κληρωθέντες δικαιούχοι που δεν θα έχουν παραλάβει τα δελτία τους µέχρι την 31 Οκτωβρίου 2014.  Κατά τα λοιπά, ισχύει η σχετική απόφαση της ∆ιαχειριστικής Επιτροπής που αφορά στο Πρόγραµµα ∆ωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου έτους 2014.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved