ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Νέο κοινωνικό τιμολόγιο από την ΕΥΑΘ

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.2.2015, 16:27

Δωρεάν παροχή νερού για κατανάλωση μέχρι 30 κυβικά ανά τετράμηνο και έκπτωση 50% για κατανάλωση 31 έως 80 κυβικά, περιλαμβάνει το νέο κοινωνικό τιμολόγιο που ανακοίνωσε η Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ).

Στο τιμολόγιο μπορούν να ενταχθούν άτομα χαμηλού εισοδήματος, με συνολικό φορολογητέο εισόδημα μικρότερο ή ίσο των 8.000 ευρώ ετησίως, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για καθένα από τα προστατευόμενα τέκνα, οι οποίοι μπορούν να γίνονται υπόχρεοι χωρίς να χρειάζεται πλέον να πληρώνουν τις προβλεπόμενες εγγυήσεις των 56-100 ευρώ.

Για κατανάλωση έως 30 κυβικών (m3) νερού ανά τετράμηνο η παροχή είναι δωρεάν και οι υπόχρεοι πληρώνουν μόνο το πάγιο (10 ευρώ), για κατανάλωση 31– 80 m3 ανά τετράμηνο ισχύει έκπτωση 50% και για κατανάλωση πλέον των 81 m3 νερού ανά τετράμηνο ουδεμία έκπτωση ισχύει.

Στο προτεινόμενο κοινωνικό τιμολόγιο που θα έχει ισχύ μέχρι τέλους του 2015 συμπεριλαμβάνονται και οι μέχρι σήμερα δηλωθέντες καταναλωτές. 

Οι καταναλωτές άνω των 81 κυβικών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με επιστολή για τη νέα πολιτική της εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι στο προηγούμενο κοινωνικό τιμολόγιο, που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2014, έχουν ενταχθεί 4.000 καταναλωτές.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved