ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
ΙΚΑ - ΕΤΑΜ: Η ασφαλιστική ικανότητα χορηγείται ηλεκτρονικά

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.3.2015, 17:55

Το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ενημερώνει για μία ακόμη φορά τους ασφαλισμένους ότι η πιστοποίηση της λεγόμενης ασφαλιστικής ικανότητας, η οποία τους κατοχυρώνει το δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το 2015, έχει συντελεστεί ηλεκτρονικά μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος. Η φυσική παρουσία στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τη πιστοποίηση της ασφαλιστικής ικανότητας, είναι απαιτητή μόνο για τους μακροχρόνια άνεργους. 

Η απογραφή των έμμεσων μελών για κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μπορεί να διενεργείται μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.ika.gr, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Υποβοήθηση για την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο, μπορούν να λαμβάνουν στα ΚΕΠ.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ καλεί τους ασφαλισμένους να αξιοποιούν αυτές τις εναλλακτικές δυνατότητες για να μην υφίστανται την ταλαιπωρία αναμονής σε πολυάνθρωπες ουρές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών και διατείνεται ότι οφείλεται στη δραματική μείωση του προσωπικού του Ιδρύματος τα τελευταία χρόνια. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved