ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Με υπεύθυνη δήλωση η μετακίνηση των ΑΜΕΑ (5/9/07)

 

Αθήνα 5.9.2007, 22:32
Με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 αντικαθίσταται από 1 Ιανουαρίου 2008 το συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας ή ένας από τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, που καταθέτουν τα άτομα με αναπηρίες προκειμένου να τους χορηγηθεί δελτίο μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Την απόφαση έλαβαν τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας. Το πρώτο προωθεί και άλλες κοινές υπουργικές αποφάσεις για την αντικατάσταση διάφορων δικαιολογητικών που απαιτούνται για την έκδοση διοικητικών πράξεων, με υπεύθυνη δήλωση του πολίτη.

Εξυπακούεται πως εξακολουθεί να ισχύει σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος του 5% των Υπευθύνων Δηλώσεων που υποβάλλονται ετησίως από τους Πολίτες. Έτσι οι υπηρεσίες, στις οποίες υποβάλλονται υπεύθυνες δηλώσεις σε αντικατάσταση παραστατικών, υποχρεούνται να ενεργούν δειγματοληπτικό έλεγχο, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 3 του άρθρου 10 του ν. 230/2004.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved