ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Μέχρι 20 Μαΐου οι αιτήσεις για τα προγράμματα τουρισμού του ΟΓΑ (7/5/08)


Αθήνα 7.5.2008, 20:01
Παρατείνεται μέχρι τις 20 Μαΐου 2008 η προθεσμία συμμετοχής στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ, που απευθύνεται σε συνταξιούχους του Οργανισμού και ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας, φέρνοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2008, τόσο το δικό τους όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ΚΕΠ ο δικαιούχος θα πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και θα παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι ασφαλιστικά ενήμεροι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης και οι έμμεσα ασφαλισμένοι του ΟΓΑ (σύζυγοι και παιδιά). Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή βιβλιαρίου υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ.

Τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» απευθύνονται σε 160.000 δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους και προβλέπουν δωρεάν διακοπές σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα:
1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
3. Κρουαζιέρες: για πρώτη φορά δωρεάν 4/ήμερων κρουαζιέρων, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου) και απευθύνεται σε 2.500 συνταξιούχους και ασφαλισμένους του ΟΓΑ, καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ μέλη των οικογενειών τους. Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει από Ιούλιο έως και Οκτώβριο.
4. Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις.

Σημειώνεται ότι το δικαίωμα συμμετοχής για τους δικαιούχους των προγραμμάτων δεν εξαρτάται από το ύψος των εισοδημάτων τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   

  

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved