ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
160.000 θα πάνε διακοπές με τον ΟΓΑ (19/6/08)


Αθήνα 19.6.2008, 20:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ και η διαδικασία κλήρωσης μεταξύ των δικαιούχων, που υπέβαλαν αιτήσεις στα ΚΕΠ, για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 2008.

Συνολικά 160.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ και μέλη των οικογενειών τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δελτία κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος μέσω των ΚΕΠ και να συμμετάσχουν στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας 2008.

Η διενέργεια κλήρωσης των δικαιούχων των προγραμμάτων ήταν τεχνική - ηλεκτρονική, προκειμένου να διαφυλαχθεί απόλυτα η αντικειμενικότητα, καθώς η Διοίκηση του Οργανισμού δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως συμμετοχή στην επιλογή των δικαιούχων.

Η διαδικασία χορήγησης στους δικαιούχους των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος ξεκινάει την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008 μέσω των ΚΕΠ. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων της Κύπρου και των 4ήμερων κρουαζιέρων θα λάβουν τα Δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ.

Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2008.

Οι δικαιούχοι των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος της «Αγροτικής Εστίας» για το έτος 2008, θα πρέπει να επισκεφθούν τα ΚΕΠ, (όχι απαραίτητα αυτό στο οποίο υπέβαλαν αίτηση) ώστε να ενημερωθούν εάν είναι κληρωθέντες των προγραμμάτων και να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού ή Δελτία Εκδρομικού Προγράμματος.

Μέχρι την παραλαβή των καταλόγων με τα τουριστικά καταλύματα και τα τουριστικά γραφεία από τα ΚΕΠ, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr , για να επιλέξουν τον τόπο διαμονής τους.

Οι λίστες των κληρωθέντων - δικαιούχων για το 2008 και ο κατάλογος των τουριστικών καταλυμάτων θα βρίσκονται από την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008 στην παραπάνω ιστοσελίδα, ενώ επιπλέον σχετική ενημέρωση για τους κληρωθέντες διατίθεται και από όλα τα ΚΕΠ της χώρας.

Τι περιλαμβάνει
Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:
1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.
2. Πρόγραμμα Εκδρομών: 3ήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία.
3. Κρουαζιέρες: 4/ήμερες δωρεάν κρουαζιέρες, με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Περιλαμβάνει τρεις (3) διανυκτερεύσεις και πλήρη διατροφή (εντός του πλοίου). Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει από Ιούλιο έως και Νοέμβριο. (οι δικαιούχοι-κληρωθέντες θα λάβουν τα Δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ)
4. Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο: διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για νέους αγρότες, 21-40 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις. (οι δικαιούχοι-κληρωθέντες θα λάβουν τα Δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved