ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Αύξηση στο εφάπαξ και το επίδομα ανεργίας των ναυτικών (17/7/08)


Αθήνα 17.7.2008, 18:40
Την αύξηση του επιδόματος ανεργίας και του εφάπαξ των ναυτικών αποφάσισαν σήμερα τα συναρμόδια υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Οικονομίας.

Το επίδομα ανεργίας των ναυτικών εξομοιώνεται με αυτό των εργαζόμενων στην ξηρά. Μέχρι σήμερα το επίδομα για τους έγγαμους άνεργους ναυτικούς ήταν 294 ευρώ και για τους άγαμους 235 ευρώ ενώ για τους εργαζόμενους στην ξηρά ήταν 485 ευρώ και 404 ευρώ αντίστοιχα.  

Στους συνταξιούχους του ΝΑΤ θα δοθεί αναδρομικά από 1 Ιανουαρίου 2008 η τρίτη δόση αύξησης κατά 25% στο εφάπαξ. Με την αύξηση αυτή, ουσιαστικά διπλασιάζεται το ποσό που έπαιρναν οι συνταξιούχοι ναυτικοί το 2004.

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προωθεί άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τη δυνατότητα χρηματοδότησης των Ταμείων Πρόνοιας Εμπορικού Ναυτικού απευθείας από το ΝΑΤ.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved