ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Μέχρι 23 Ιουνίου οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς - παιδικούς σταθμούς 15/6/09


Αθήνα 15.6.2009, 18:33
Συνολικά 18.000 θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας σε Βρεφονηπιακούς - Παιδικούς σταθμούς, σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με αναπηρία θα διατεθούν για το σχολικό έτος 2009 - 2010, μέσω του προγράμματος "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής", για το οποίο αιτήσεις ένταξης υποβάλλονται έως 23 Ιουνίου 2009.

Το έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 - 2013, προκηρύσσεται για δεύτερη χρονιά φέτος και στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης και στη διευκόλυνση της ισότιμης συμμετοχής των εργαζόμενων μητέρων στην αγορά εργασίας.

Η επιλογή των ωφελούμενων μητέρων γίνεται με το σύστημα της μοριοδότησης βάσει κριτηρίων που σχετίζονται με το οικογενειακό εισόδημα, την κατάσταση απασχόλησης και εργασιακής σχέσης και την οικογενειακή κατάσταση.

"Η καινοτομία του προγράμματος είναι ότι η ίδια η μητέρα επιλέγει σε ποιο βρεφονηπιακό σταθμό θέλει να στείλει το παιδί της, καθώς και το ότι οι μητέρες που επιλέγονται μοριοδοτούνται βάση του εισοδήματός τους και την οικογενειακή τους κατάσταση", τόνισε μεταξύ άλλων η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, που επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Πατησίων, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου.

Η κ. Πετραλιά είπε επίσης ότι πρόκειται για ένα πετυχημένο πρόγραμμα για το οποίο έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και οι ιδιωτικοί σταθμοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved