ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Τουρισμός με την εργατική εστία (13/10)


Αθήνα 13.10.2005, 11.05
Τέσσερα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για εργαζόμενους συνταξιούχους και ανέργους ανακοίνωσε η Εργατική Εστία και συγκεκριμένα θρησκευτικού και εναλλακτικού - αλιευτικού τουρισμού, κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό και φθινοπωρινό τουρισμό.

Το πρόγραμμα θρησκευτικού τουρισμού, που περιλαμβάνει επισκέψεις και προσκυνήματα σε ιστορικές Μονές, ήδη έχει ξεκινήσει από τις 24 του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Το ανάλογο για τον εναλλακτικό και αλιευτικό τουρισμό περιλαμβάνει τριήμερες εκδρομές, από Παρασκευή έως Κυριακή και κατά το χρονικό διάστημα από 4 Νοεμβρίου ως 27 Νοεμβρίου.

Το τρίτο πρόγραμμα θαλάσσιο τουρισμού περιλαμβάνει κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό και ειδικότερα στα νησιά Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, ενώ το πρόγραμμα φθινοπωρινού τουρισμού προβλέπει εκδρομές σε επιλεγμένους χερσαίους προορισμούς στην ελληνική ύπαιθρο και αυτό αφορά 2.200 εκδρομείς. Το τελευταίο θα πραγματοποιηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου, με αναχώρηση των εκδρομέων δύο φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved