ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Εκδρομές για δικαιούχους ΟΕΕ Αττικής

 

Αθήνα 6.5.2010, 19:02

Καλοκαιρινό πρόγραμμα επταήμερων και οκταήμερων εκδρομών σε επιλεγμένους χερσαίους και θαλάσσιους προορισμούς, για 22.242 δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής, θα υλοποιήσει ο Οργανισμός  Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου μέχρι 11  Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καλούνται να προεγγραφούν σε όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού στην Αττική, από  την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010, τις ώρες 8.00 - 14.30 μ.μ., δηλώνοντας την εκδρομή και το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ως εξής:

1. Εργαζόμενοι: 
α) Τετάρτη 12 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 17 και 18  Ιουλίου
μέχρι 24 Ιουλίου και από 24 και 25 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου.
β) Πέμπτη  13 Μαΐου προεγγραφή για τις  εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου  μέχρι 7 Αυγούστου και από 7 και 8  Αυγούστου μέχρι 14 Αυγούστου.
γ) Παρασκευή 14 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν 14 και 15 Αυγούστου  μέχρι 21 Αυγούστου  και από 21 και 22 Αυγούστου μέχρι 28 Αυγούστου .

2. Συνταξιούχοι:
α) Δευτέρα  17 Μαΐου  προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 3 και 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου.
β) Τρίτη 18 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 28 και 29 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 

Επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να… προεγγράφονται στις εκδρομές των συνταξιούχων εφόσον το επιθυμούν προσερχόμενοι στις αντίστοιχες ημερομηνίες απογραφής των συνταξιούχων.

Για τις εκδρομές που θα προεγγραφεί μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων από αυτόν που προβλέπεται στο πρόγραμμα θα υπάρξει κλήρωση.

Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι: Θεωρημένα βιβλιάρια  ασθενείας (ατομικό και οικογενειακό), αστυνομική ταυτότητα, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζόμενου με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2009, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης. Σε περίπτωση επιδοτούμενης ανεργίας πέραν των λοιπών δικαιολογητικών θα προσκομίζεται η εγκριτική απόφαση από τον ΟΑΕΔ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν καμία παροχή του ΟΕΕ, εκτός δελτίων θεάματος. Ακόμη μπορούν να προεγγραφούν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ νομού Αττικής που απογράφησαν στο φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και λόγω υπέρβασης των εισοδηματικών ορίων δεν θα λάβουν δελτία κοινωνικού τουρισμού .

Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μετακίνηση, ξενάγηση και διαμονή σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα με πρωινό.         

Οι διαδρομές των εκδρομών θα  αναρτηθούν  την Τετάρτη 12 Μαΐου σε όλα τα γραφεία διανομής και στην ιστοσελίδα www.oee.gr

Οργανωμένα προγράμματα εκδρομών  τους καλοκαιρινούς μήνες υλοποιούνται -κατά περίπτωση- από όλους τους νομούς της χώρας όπου ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας λειτουργεί Περιφερειακές Υπηρεσίες.

Τα γραφεία του ΟΕΕ
Τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική, είναι τα εξής:
Αθήνα: Πατησίων 125, καθώς και Αγίου Μάρκου 11 
Περιστέρι: Θίσβης 7
Πειραιάς: Ομηρίδου Σκυλίτση 19 
Ταύρος: Τιμοθέου Ευγενικού 5
Ελευσίνα: Χαριλάου 30  
Νέα Ιωνία: 28ης Οκτωβρίου 42 
Αργυρούπολης: Αργυρουπόλεως 94-96 
Χολαργός: Αγαμέμνονος  22
Αιγάλεω: Πλαστήρα 105
Κερατσινίου: Ήρας 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved