nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
Πρόγραμμα επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ σε σε Ιωάννινα, Βόλο, Τρίπολη, Πάτρα

Αθήνα 19.6.2015, 14:13

Τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Ιωαννίνων, Πελοποννήσου και Πατρών, στα πλαίσια του Προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων) και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών) και απευθύνεται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, αντίστοιχου ή συναφούς με το περιεχόμενο του Προγράμματος. 

Το πρόγραμμα συγκροτείται σε τέσσερις με συνολικό αριθμό 150 ωρών διδασκαλίας και 20 ώρες εξέτασης. Οι τέσσερις ενότητες είναι: 
- Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον και Επιχειρήσεις.
- Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. 
- Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας.
- Στρατηγική και Επιχειρηματικότητα.

Συνολικά θα δημιουργηθούν 4 τμήματα, ένα σε κάθε πόλη (Βόλος, Ιωάννινα, Τρίπολη, Πάτρα). Σε κάθε τμήμα θα διδαχτούν και οι τέσσερις ενότητες, την περίοδο Ιούλιος 2015 -Οκτώβριος 2015.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης έχουν απόφοιτοι Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής με πτυχίο αντίστοιχο ή συναφές στο περιεχόμενο του προγράμματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάζεται η ύπαρξη αποδεδειγμένης επαγγελματικής δραστηριότητας στον επιστημονικό τομέα του προγράμματος. Ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δίδεται σε αποφοίτους Τμημάτων Πολυτεχνικών και Γεωπονικών Σχολών καθώς και Τμημάτων Οικονομικών, Διοίκησης, Πληροφορικής, Βιολογίας-Βιοχημείας, Φαρμακευτικής, Φυσικομαθηματικής Σχολής καθώς και αποφοίτους άλλων Τμημάτων με ενδιαφέρον στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων στους τομείς του πολιτισμικής βιομηχανίας, του τουρισμού και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. 

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χρήσης υπολογιστή. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε απόφοιτους ηλικίας άνω των 45 ετών καθώς επίσης και σε απόφοιτους χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και κοινωνικά κριτήρια (ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κ.α.). 

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους σημείωμα, όπου θα δηλώνουν τον τόπο παρακολούθησης αυτού. 

Η κατάθεση των δικαιολογητικών (αίτηση και βιογραφικό) θα γίνεται σε φάκελο στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Βόλο, καθημερινά από τις 9:00 έως 15:00 ή ταχυδρομικά με συστημένο φάκελο στη διεύθυνση: 
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Γραμματεία Τμήματος Οικονομικών Σπουδών, Κοραή 43, Τ.Κ. 38333, Βόλος. Για την συμμετοχή στο ΠΕΓΑ «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον», υπόψη κ. Σταμπουλή, ή με email στην διεύθυνση: abarlas@uth.gr. 

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά ή παραληφθεί ταχυδρομικά το αργότερο έως τις 23 Ιουνίου 2015.

Από το ΠΕΓΑ θα χορηγείται στο συμμετέχοντα Πιστοποιητικό Συμμετοχής, υπό την προϋπόθεση της παρακολούθησης τουλάχιστον του 80% των προγραμματισμένων ωρών επιμόρφωσης και την επιτυχή αξιολόγηση, συνοδευόμενο από παράρτημα όπου θα αναφέρονται τα μαθήματα που παρακολούθησε και οι πιστωτικές μονάδες κατά ECTS που αναλογούν. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μπάρλα Αχιλλέα, (τηλ. 24210-74728, email abarlas@uth.gr). Για πληροφορίες για το Πρόγραμμα των Ιωαννίνων μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Τσιούρη Απόστολο, 
τηλ. 2651005929. 

Η αναλυτική πρόσκληση και η σχετική αίτηση δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://ee.uth.gr/attachments/384_kainotomia_epixeirimatikothta.pdf και http://ee.uth.gr/attachments/384_kainotomia_epixeirimatikothta-aitisi.doc).


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved