nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
Falling Walls Lab Greece: Ερευνητές και επιχειρηματίες παρουσιάζουν την ερευνητική εργασία τους

Αθήνα 27.3.2017, 23:39

Εξέχοντες ερευνητές και επιχειρηματίες μπορούν να αιτηθούν μέχρι τις 3 Μαΐου 2017 την συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Falling Walls Lab Greece, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πάτρα, με σκοπό να παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία εντός τριών λεπτών.

Το 2017, διεξάγονται σε όλο τον κόσμο Falling Walls Labs με σκοπό την αναζήτηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, νέων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και νέων καθηγητών. 

Πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα, πρωτοβουλίες, ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια από όλους τους επιστημονικούς κλάδους είναι ευπρόσδεκτα. Proslipsis.gr

Ο νικητής του εκάστοτε Falling Walls Lab ανά τον κόσμο, θα επιβραβευθεί με μια θέση στη λίστα συμμετοχής του Falling Walls Lab Finale που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 8 Νοεμβρίου 2017 και με ένα εισιτήριο για το Falling Walls Conference το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επομένη, στις 9 Νοεμβρίου. 100 θα είναι συνολικά οι διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στον τελικό του Βερολίνου. 

Σε κάθε φιναλίστ θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει εντός τριών λεπτών την ερευνητική του/της εργασία ή την επιχειρηματική του/της πρωτοβουλία μπροστά σε μια υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή αποτελούμενη από άτομα του ακαδημαϊκού χώρου, της έρευνας και των επιχειρήσεων. 

Οι τρεις νικητές, εκτός από το οικονομικό έπαθλο που θα λάβουν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την επόμενη μέρα την ιδέα τους στη μεγάλη σκηνή του Falling Walls Conference. 

Σκοπός του Falling Walls Lab είναι η προαγωγή επιστημονικών και επιχειρηματικών πρωτοπόρων ιδεών και η προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ εξαίρετων επιστημόνων και επαγγελματιών προερχόμενων από ποικίλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους. 

Το Falling Walls Lab Greece θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 25 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. 

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά ως τις 3 Μαΐου 2017. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών της Αθήνας (DAAD IC Athens) και υποστηρίζεται από το ίδρυμα Falling Walls. 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δείτε την ηλεκτρονική αίτηση, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.falling-walls.com/lab.

Το ίδρυμα Falling Walls
Το Falling Walls αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ενθαρρύνει τη συζήτηση σχετικά με την έρευνα και την καινοτομία και προωθεί τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα σε ένα ευρύ κοινό. Διοργανώνει επιπλέον το Falling Walls Conference, μια παγκόσμια συνάντηση προοδευτικών ατόμων από 75 χώρες. Στο συνέδριο αυτό, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις 9 Νοεμβρίου, 20 από τους πιο κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως, παρουσιάζουν την τρέχουσα ρηξικέλευθη έρευνά τους, καθένας εντός 15 λεπτών. Το ίδρυμα Falling Walls υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γερμανίας, το ίδρυμα Robert Bosch, το ίδρυμα Helmholtz καθώς και άλλα πολυάριθμα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα και επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.falling-walls.com
 Proslipsis.gr
Η DAAD
Η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (German Academic Exchange Service-DAAD) είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας, κρατικά χρηματοδοτούμενος, ο οποίος προωθεί τις ακαδημαϊκές ανταλλαγές και τις συνεργασίες μεταξύ Γερμανίας και άλλων χωρών. Αντιπροσωπεύει τα γερμανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα με τη μορφή ενημέρωσης φοιτητών από όλο τον κόσμο οι οποίοι σπουδάζουν/ διεξάγουν έρευνα ή έχουν στόχο να σπουδάσουν/διεξάγουν έρευνα στη Γερμανία. Επιπλέον, αποτελεί παγκοσμίως τον μεγαλύτερο φορέα υποτροφιών, προσφέροντας 120.000 υποτροφίες κάθε χρόνο ανά τον κόσμο.
Στην Ελλάδα, η DAAD αντιπροσωπεύεται από το Ενημερωτικό Κέντρο Αθηνών το οποίο προσφέρει πληροφορίες για σπουδές και έρευνα στη Γερμανία.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.daad.gr.

* Στοιχεία επικοινωνίας: 
- DAAD Information Centre Athens c/o Goethe-Institut Athens, Omirou 14-16 10672, Athens. Email: info@daad.gr Phone: + 30 210 3626223 www.daad.gr.
- Falling Walls Foundation, Chausseestrasse 8E, 10115 Berlin, Germany. Email: lab@falling-walls.com. Phone: + 49 30 609 88 39 71, www.falling-walls.com.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved