nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
15ο ALBA Career Forum: Καλούνται επιχειρήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετάσχουν (4/8/07)


Αθήνα 4.8.2007, 18:49 
Το ALBA Graduate Business School διοργανώνει το 15ο ALBA Career Forum, το οποίο έχει στόχο να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές όλων των Ακαδημαϊκών του Προγραμμάτων με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, ώστε να διερευνήσουν από κοινού δυνατότητες συνεργασίας και απασχόλησης.

Το 15ο ALBA Career Forum θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2007, στο εκπαιδευτικό και συνεδριακό κέντρο ΑΤΕxcelixi, Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας στο Καστρί κάθε ημέρα 10:00 – 17:00. Στο φετινό Career Forum θα συμμετέχουν στο σύνολο 152 φοιτητές που αποφοιτούν από τα προγράμματα: MBA πλήρους φοίτησης, Professional MBA, MBA in Shipping, MBA in Banking, MSc in Finance (πλήρους & μερικής φοίτησης), MSc  in Strategic Human Resources Management και MSc in Business for Lawyers.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο ALBA Career Forum θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μία δομημένη και αποτελεσματική διαδικασία, να συναντήσουν τους φοιτητές του ALBA Graduate Business School και να αξιολογήσουν το ακαδημαϊκό επίπεδο και τα ουσιαστικά τους προσόντα, βάσει των οποίων θα κάνουν τις επιλογές τους για να καλύψουν τις ανάγκες τους με υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

Στα δεκατέσσερα έτη της λειτουργίας του, το ALBA Career Forum έχει στεφθεί με επιτυχία, προσελκύοντας όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Το 2006 συμμετείχαν 95 εταιρίες με 144 εκπροσώπους, ενώ ο αριθμός τόσο των εταιριών όσο και των εκπροσώπων τους αυξάνονται συνεχώς. Η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν αξιολογούν με άριστα την οργάνωση του θεσμού και πιστεύουν ότι αποτελεί εξαίρετη πηγή ανεύρεσης στελεχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στατιστικές δείχνουν ότι 3 μήνες μετά την αποφοίτηση τους πάνω από το 90% των αποφοίτων όλων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του ALBA Graduate Business School  βρίσκουν εργασία.

Το ALBA Career Forum πραγματοποιείται στα πλαίσια της επίτευξης των στόχων του  Career & Alumni Office του ALBA που είναι, αφενός η ικανοποίηση των προσδοκιών των φοιτητών για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ανάπτυξη προβαίνοντας σε συνειδητές και σωστές επιλογές καριέρας, και αφετέρου η εξυπηρέτηση των εταιριών με την παροχή υψηλής ποιότητας στελεχιακού δυναμικού για την κάλυψη των αναγκών τους. Με αυτό τον τρόπο το Career & Alumni Office του ALBA λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των φοιτητών / αποφοίτων και του επιχειρηματικού κόσμου. 

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να επικοινωνούν με το ALBA μέχρι τις 31/8/2007 και συγκεκριμένα με την κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου – Παπαβασιλείου, τηλ. 210 8964531-8 (267), e-mail: career@alba.edu.gr, προκειμένου να προμηθευτούν την αίτηση  συμμετοχής, να ενημερωθούν για τη διαδικασία και να γνωστοποιήσουν στο ALBA Graduate Business School τα ονόματα των φοιτητών που επιθυμούν να συναντήσουν. Επίσης μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση όπου μπορούν απευθείας να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής: http://www.alba.edu.gr/news/index.asp?full=307.

Η φετινή διοργάνωση του ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της BP Hellas Α.Ε. και της Τράπεζας Πειραιώς. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η Βρετανική εφημερίδα “The Times” και το περιοδικό “FORUM”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved