ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Ημερίδα: Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό

 

Αθήνα 29.3.2011, 16:03

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College διοργανώνει διήμερη εκπαίδευση πάνω στον ναρκισσισμό με θέμα: «Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό: Θεωρητικές και Κλινικές προεκτάσεις», με εκπαιδευτή τον Δρ. Αναστάσιο Γαϊτανίδη (Roehampton Univeristy, University of London, Open University).

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου 2011 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στη διάρκεια της πρώτης μέρας, ο Δρ. Γαϊτανίδης θα εξετάσει: τις εφαρμογές του ναρκισσισμού στο προσωπικό (μίκρο-) επίπεδο και στο κοινωνικό (μάκρο-) επίπεδο, καθώς τις προεκτάσεις του ναρκισσισμού και τις διαταραχές του, ενώ τη δεύτερη μέρα θα ακολουθήσει η βιωματική εκπαίδευση (4 ομάδες των 25 ατόμων).

Ο Δρ. Γαϊτανίδης, είναι Senior Lecturer στο Roehampton University, Visiting Lecturer στο Goldsmisths College (University of London), Associate Lecturer στο Open University (UK), ενώ εργάζεται ως Ψυχοδυναμικός Σύμβουλος / Ψυχοθεραπευτής. Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης για τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία (BACP), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) και του SITE για τη Σύγχρονη Ψυχανάλυση.

Σημειώνεται ότι η Σχολή έχει στο παρελθόν φιλοξενήσει αντίστοιχου επιπέδου σεμινάρια σε συνεργασία με το Beck Institute (USA).

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Admissions Office του Mediterranean College, Πατησίων 107 και Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210-8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved