ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Διάλεξη: Η Γλώσσα του Εκφοβισμού στον Εργασιακό Χώρο

Αθήνα 11.6.2014, 19:12

Το Διδακτορικό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, ΗΠΑ) φιλοξενεί τον Καθηγητή Bruce Fraser για τη δημόσια διάλεξη με τίτλο “Η Γλώσσα του Εκφοβισμού στον Εργασιακό Χώρο”. 

Ο Δρ. Bruce Fraser είναι Καθηγητής Γλωσσολογίας και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και επισκέπτης καθηγητής του Hellenic American University. 

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 19:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Οι πρακτικές του εκφοβισμού (bullying) αποτελούν σημείο προβληματισμού σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας. Όπως φαίνεται, ο εκφοβισμός μπορεί να ασκηθεί τόσο από μικρά παιδιά όσο και από ηλικιωμένους. Αν και το θέμα έχει απασχολήσει πολύ το χώρο των σχολείων, η έρευνα είναι περιορισμένη όσον αφορά την εμφάνισή του στον χώρο εργασίας. 
                                        
Στην ομιλία του, ο Καθηγητής Bruce Fraser, θα μιλήσει για τις πρακτικές εκφοβισμού στο χώρο εργασίας, κάνοντας αναφορά στο τι είναι εκφοβισμός, στον τρόπο που χρησιμοποιείται η γλώσσα ως όχημα εκφοβισμού ενώ στο τέλος θα  εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα εκφοβίζουν το ένα το άλλο.

Πληροφορίες: Hellenic American College, τηλ.: 210-3680950, www.haec.gr, events@haec.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved