nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Συνέδρια - Ημερίδες - Διαλέξεις Επιστροφή    
Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων οργανώνει το ALBA (3/7/07)


Αθήνα 3.3.2007, 21:12
Tο Συνέδριο IAME 2007 της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων (ΙΑΜΕ) διοργανώνει στις 4-6 Ιουλίου στην Αθήνα το ALBA Graduate Business School, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης.

Η Διεθνής Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων (ΙΑΜΕ) δημιουργήθηκε το 1991, με στόχο την ουσιαστική ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας στα οικονομικά θέματα του ευρύτερου κλάδου της ναυτιλίας μεταξύ ακαδημαϊκών, επαγγελματιών και εκπροσώπων θεσμικών φορέων του κλάδου. Το κυριότερο φόρουμ της Ένωσης είναι το διεθνές συνέδριό της, το οποίο πραγματοποιείται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο, υπό την ακαδημαϊκή αιγίδα ενός επιλεγμένου ακαδημαϊκού ιδρύματος κάθε φορά.

Το ΙΑΜΕ 2007 έχει προσελκύσει 120 Καθηγητές Πανεπιστημίων, καθώς και διακεκριμένα ναυτιλιακά στελέχη από πανεπιστημιακά ιδρύματα που εδρεύουν σε 34 χώρες από όλο τον κόσμο και θα καλύψει, μεταξύ άλλων, θέματα της Ναυτιλιακής Οικονομικής, Χρηματοδότησης, Πολιτικής και Διοίκησης, της Λιμενικής Πολιτικής και της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics). Επιπλέον, στο Συνέδριο, έχουν ήδη προσκληθεί ως ομιλητές μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και εκπρόσωποι του ναυτιλιακού επιχειρηματικού κόσμου. Ο Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης θα είναι ο βασικός ομιλητής στην έναρξη του Συνεδρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ευγενίδειο ίδρυμα, ενώ το παρόν θα δώσει και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υποστηρίζεται χορηγικά από τις εταιρίες Navios Maritime Holdings Inc, Tsakos Group, Nereus Shipping S.A., MFS Maritime Financial Services Corporation, Diana Shipping Inc και The Marshal Islands Registry. Επίσης υποστηρίζεται από τους ακόλουθους φορείς και ενώσεις: BIMCO, INTERTANKO, Ένωση Εφοπλιστών Μεσογειακών Πλοίων, Σωματείο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, HELMEPA, The Propeller Club of the United States, Διεθνής Ναυτική Ένωση, WISTA Hellas, Ελληνική Εταιρία Logistics και Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος. Διεθνείς και Εγχώριοι Χορηγοί Επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι οι εφημερίδες Lloyd’s List και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. Υποστηρικτές επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα έντυπα: ΕΛΝΑΒΙ, Lloyd’s Shipping Economist, ΝΑΥΣ, Ναυτικά Χρονικά, Logistics & Management, Economic Outlook, ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, Shipping International Monthly Review και Lloyd’s List Events. Επίσημος Παροχέας Υπηρεσιών Express Ταχυδρομείου είναι η DHL Express.

Η επιλογή του ALBA Graduate Business School για τον ρόλο του διοργανωτή του ΙΑΜΕ 2007 αποτελεί μεγάλη τιμή για το Σχολείο. Το ALBA Graduate Business School είναι ένας μη κρατικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει, μεταξύ άλλων, ένα από τα κορυφαία προγράμματα MBA in Shipping στην Ευρώπη - το μοναδικό μάλιστα σε διεθνές επίπεδο που είναι πιστοποιημένο από τον διεθνή οργανισμό The Association of MBAs (AMBA). Αντικείμενο του προγράμματος είναι η μετάδοση στα σύγχρονα στελέχη του ναυτιλιακού κλάδου, γνώσης που είναι δοκιμασμένη και εφαρμοσμένη σε συνθήκες αγοράς. Σε αυτή τη βάση, το ALBA Graduate Business School αναλαμβάνει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη χαρά την διοργάνωση του ΙΑΜΕ 2007, με την ελπίδα ότι η επιτυχία του θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για παρόμοιες μελλοντικές διοργανώσεις.

Για εγγραφές, για το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο IAME 2007 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.iame2007.org ή να επικοινωνεί με την Γραμματέα του Συνεδρίου Κα. Μαρίνα Μανιάτη, τηλ.: (+30) 6936-686991, email: iame2007@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved