nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάρια για δημοσίους υπαλλήλους από το Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ (14/2/08)
 


Αθήνα 14.2.2008, 13:02
Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την πολιτική της ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη της διαρκούς εκπαίδευσης και επιµόρφωσης, της δια βίου µάθησης των εργαζόµενων στο Δηµόσιο, σχεδίασε το έργο: ¨Βελτίωση διοικητικών και οργανωτικών δεξιοτήτων εργαζόµενων στο Δηµόσιο τοµέα¨.

Το έργο περιλαµβάνει στοχευµένα επιµορφωτικά προγράµµατα σε θεµατικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις της δηµόσιας διοίκησης και στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζοµένων, αποσκοπούν δε στην ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους, στην αναβάθµιση του ρόλου και της θέσης τους στην υπηρεσιακή και κοινωνική τους ζωή.

Ειδικότερα, τα προγράµµατα θα υλοποιηθούν από το Μάρτιο του 2008 και θα έχουν διάρκεια από 75 έως 120 ώρες σε θεµατικά αντικείµενα και σε πόλεις – έδρες νοµών, όπως παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα: 

1. Τεχνικές αντιµετώπισης κρίσεων - Διαχείριση άγχους (75 ώρες): Αθήνα 1, Λειβαδιά 1, Πάτρα 1, Καλαμάτα 1, Ηράκλειο 1, Πρέβεζα 1
2. Η επικοινωνία στην υπηρεσία των συναλλαγών µε τον πολίτη(75 ώρες): Αθήνα 2, Πύργος 1, Σπάρτη 1, Ρέθυμνο 1, Ιωάννινα 1
3. Διαχείριση νοσοκοµειακών αποβλήτων (120 ώρες): Αθήνα 1, Πάτρα 1, Ηράκλειο 1
4. Εισαγωγή στις εφαρµογές των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών εργαλείων -Επίπεδο 1 (75 ώρες): Αθήνα 1, Χαλκίδα 1, Τρίπολη 1, Χανιά 1, Άρτα 1
 
Δικαίωµα συµµετοχής έχουν δηµόσιοι υπάλληλοι – απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ- που υπηρετούν σε αντίστοιχες πόλεις – νοµούς και που η υπηρεσιακή θέση που κατέχουν έχει συνάφεια µε τα αντίστοιχα θεµατικά αντικείµενα.

Οι εκπαιδευόµενοι δικαιούνται αναγνωρισµένα σύµφωνα µε το άρθρο 9 του Ν. 3369/2005 Πιστοποιητικά Δια Βίου Εκπαίδευσης για τα προγράµµατα των 120 ωρών και Πιστοποιητικά Επιµόρφωσης για τα προγράµµατα των 75 ωρών. Επίσης, τους παρέχεται εκπαιδευτική άδεια – διευκόλυνση διάρκειας δυόµιση ωρών πριν την λήξη του πρωινού ωραρίου ή από την έναρξη του απογευµατινού.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να πληροφορηθούν από την ιστοσελίδα www.kpolykentro.gr ή από τα Γραφεία του Κοινωνικού Πολύκεντρου για τα περιεχόµενα των προγραµµάτων, τις ηµέρες και τις ώρες διεξαγωγής και να προµηθευτούν το έντυπο της Αίτησης Συµµετοχής.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συµµετοχή τους στα προγράµµατα είναι: η Έντυπη Αίτηση συµµετοχής, επικυρωµένος τίτλος σπουδών, Βεβαίωση της υπηρεσίας.

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδροµικά στην ταχυδροµική
διεύθυνση «Κοινωνικό Πολύκεντρο": Διοσκούρων 4 και Πολυγνώτου, 105 55 Αθήνα ή κατατίθενται στα γραφεία του Κοινωνικού Πολύκεντρου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την 14η Φεβρουαρίου έως την 7η Μαρτίου 2008 Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα γραφεία του Κοινωνικού Πολύκεντρου [κ. Κυριάκο Τουρκοµένη] στα τηλέφωνα 210-3310080-1, ώρες 9.00 - 15:00.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το έντυπο της αίτησης.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η αίτηση (αρχείο pdf 214 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved