nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Αγροτοδιατροφικά Επιστροφή    
Σεμινάριο δωρεάν για αγρότες από το ΚΕΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

 

Αθήνα 5.11.2010, 13:32

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Δυτικής Θεσσαλονίκης πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικες αγρότες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο Δευτερογενή και Τριτογενή Τομέα της Οικονομίας.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 100 ωρών και βασικούς στόχους έχει "την παροχή αναγκαίων ερεθισμάτων προς τη μερίδα εκείνη των αγροτών που προβληματίζονται για το μέλλον και είναι διατεθειμένοι να δράσουν προς το συμφέρον τους, αντί να περιμένουν παθητικά τη μοίρα τους ή να υπολογίζουν στην αποτελεσματικότητα των διαμαρτυριών".

Δικαίωμα σημμετοχής έχουν ενήλικες αγρότες ανεξάρτητα μορφωτικού ειπέδου που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο Δευτερογενή και Τριτογενή Τομέα της Οικονομίας.

Οι διδακτικές ενότητες ανά ώρες είναι οι εξής:
1. Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Υφιστάμενη κατάσταση-Προοπτικές, 20
2. Κλάδοι του Δευτερογενή και Τριτογενή Τομέα που σχετίζονται με τον αγροτικό χώρο, 20
3. Οικονομικά της αγοράς - Επιχειρηματικότητα - Επιχειρήσεις, 20
4. Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Χρηματοδοτήσεις - Πηγές, 20
5. Τεχνικές Διαπραγματεύσεων - Πωλήσεις - Εμπόριο, 20

Για την ένταξη των εκπαιδευομένων σε τμήματα προαπαιτείται συμπλήρωση αίτησης και φωτοτυπία του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως Τρίτη 30 Νοεμβρίου και θα κατατίθενται καθημερινά 09:00 – 20:00 στο γραφείο του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Δυτικής Θεσσαλονίκης (Χρ. Σμύρνης 20 & Αγίου Παντελεήμονος Γωνία, ΤΚ. 56533 Πολίχνη, τηλ. 2310-587004) ή κατά τις ώρες 9:00-14:00 στην Παλιά Κοινότητα Ανατολικού Χαλάστρας, Υπεύθυνη κα Τσιτσούλη Ράνια, τηλ.: 2310-718011, ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς.

Τα πρώτα τμήματα μάθησης θα ξεκινήσουν αρχές Δεκεμβρίου του 2010 και θα έχουν ολοκληρωθεί έως και τέλη Απριλίου του 2011, ενώ θα υλοποιούνται σε σχολικές αίθουσες στην ευρύτερη περιοχή του δυτικού νομού Θεσσαλονίκης. Τα τμήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων. Εάν υπάρχει ικανός αριθμός αιτούντων για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο τότε συγκροτείται το αντίστοιχο τμήμα. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούντων είναι μεγαλύτερος από 20 (μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα), ενεργοποιείται η διαδικασία δημιουργίας και νέου δεύτερου τμήματος. Τμήματα με λιγότερο από 12 εκπαιδευόμενους δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Ο κάθε εκπαιδευόμενος υποχρεούται να παρακολουθήσει συστηματικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο έχει επιλεγεί. Οι απουσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 20 % του συνόλου των ωρών που διαρκεί το κάθε πρόγραμμα.

Προτεινόμενες ημέρες και ώρες διεξαγωγής του παραπάνω εκπαιδευτικού προγράμματος (Εκπαίδευση Αγροτών για την ανάληψη δράσεων στο Δευτερογενή και Τριτογενή Τομέα της Οικονομίας) είναι: Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη (18:00 – 21:00).

Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, (τηλ.: 2310 587004) ή στην ιστοσελίδα του ΚΕΕ (www.ideke.edu.gr/kee).

Τα ΚΕΕ
Τα ΚΕΕ είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) και η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ).Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ευρωπαϊκά και συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 26410-53055, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2019  proslipsis.gr, All rights reserved