nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Η προκήρυξη για τις 666 τακτικές θέσεις ΥΕ σε νοσοκομεία και άλλους φορείς (19/12/05)
 


Αθήνα 19.12.2005, 11:40
Συνολικά 666 τακτικές θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) θα καλυφθούν σε νοσοκομεία, ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις συνολικά προκηρύξεις που, όπως πρώτη έγραψε η Proslipsis, θα εκδώσει το ΑΣΕΠ το προσεχές διάστημα και θα αφορούν την πλήρωση συνολικά 3.786 θέσεις όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη για τους 666 αναμένεται σύντομα να πάρει το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο (καθυστερεί επειδή το ΙΚΑ δεν έχει ακόμη στείλει στο ΑΣΕΠ τα απαραίτητα παραστατικά), το οποίο και θα την δημοσιεύσει στο τεύχος ΑΣΕΠ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα του αρχείου, οι 666 θέσεις αφορούν βοηθητικό προσωπικό σε νοσοκομεία, στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και στο Μετοχικό Ταμείο και κατανέμονται σε όλη την επικράτεια.

Ποιοι γίνονται δεκτοί
Αίτηση για τη θέση μπορούν να υποβάλουν όσοι διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: διαδικασία επιλογής γίνονται:
- Είναι Έλληνες πολίτες.
Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση θα πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
- Έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1986.
- Κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά τον χρόνο του διορισμού να μην έχουν κώλυμα διορισμού (καταδίκη, υποδικία, κ.λπ.).
- Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
- Να διαθέτουν απολυτήριος τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Απολυτήριος τίτλος Τριταξίου Γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του ν.δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής. Απολυτήριοι τίτλοι Γ΄ Γυμνασίου των σχολικών περιόδων 1976-1977 έως και 1979-1980 θα γίνονται δεκτοί.
Επισημαίνεται ότι για τον καθορισμό της τελικής σειράς κατάταξης των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού έχουν βαθμολογηθεί όλα τα κριτήρια κατάταξης, προηγείται αυτός που έχει απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου και μεταξύ αυτών αυτός που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.

Οι αιτήσεις
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ μέσα στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, εντός της εικοσαήμερης προθεσμίας που θα αναγράφεται στην προκήρυξη. Το έντυπο της αίτησης θα διατίθεται από τα ΚΕΠ καθώς και από την τελευταία επιλογή του αρχικού menu “Υποδείγματα προκηρύξεων - Αιτήσεων φορέων που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ” της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επίσης, από την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας www.kep.gov.gr και στην περιοχή Σημαντικές Καταχωρήσεις - Επικαιρότητα (δεξιά στήλη), επιλογή «ΕΝΤΥΠΑ ΑΣΕΠ - Aιτήσεις Φορέων Τακτικού Προσωπικού και Υποδείγματα Προκηρύξεων που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ”.
Με την κατάθεση της αίτησης, η οποία πρέπει να είναι υπογεγραμμένη, θα επισυνάπτεται και παράβολο 15 ευρώ που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.), διαφορετικά η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη εξαρτάται από το ΙΚΑ. Σε κάθε περίπτωση η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στις αρχές του νέου έτους (Ιανουάριος).

Αλλες τρεις προκηρύξεις
Προφανώς το νέο έτος πιά θα εκδοθούν οι άλλες τρεις
προκηρύξεις της... σειράς που περιλαμβάνουν:
- 743 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), κλάδων διοικητικού οικονομικού, ιατρών, μηχανικών, πληροφορικής, νοσηλευτών, κ.ά.
- 1.426 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), κλάδων διοικητικού λογιστικού, λογιστικής, βιβλιοθηκονομίας, διοίκησης μονάδων νοσοκομείων, πληροφορικής, μηχανικών, επαγγελμάτων υγείας κ.ά.
- 951 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), κλάδων διοικητικού λογιστικού, παραϊατρικών επαγγελμάτων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κ.ά.

* Οι θέσεις ανά φορέα και περιοχή περιέχονται στο αρχείο.

 

 

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις 666 θέσεις ΥΕ

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved