nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Εισαγωγή 80 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
 

 

Αθήνα 17.2.2012, 22:43

Από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 14 Μαρτίου 2012 θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για κάποια από τις 80 θέσεις σπουδών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), οι οποίες θα καλυφθούν μέσω του 22ου διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου στην Αθήνα.

Πρόκειται για τη Σχολή που δημιουργεί τα στελέχη του δημόσιου τομέα. Με την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές της ΕΣΔΔΑ καλύπτουν ανάγκες της κεντρικής και της αποκεντρωμένης διοίκησης, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σημειώνεται ότι στη νέα εκπαιδευτική σειρά θα λειτουργήσει ένα ενιαίο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν ιδιώτες, αλλά και υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, ΝΠΔΔ και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, που κατέχουν πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής και οι οποίοι συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις διορισμού σε δημόσια υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταχωρίσουν από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στην αίτηση συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΚΔΔΑ (ekdd.gr), στο σύνδεσμο «Εισαγωγικός Διαγωνισμός».

Η αίτηση, υπογεγραμμένη και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, πρέπει να ταχυδρομηθεί επί αποδείξει ή να κατατεθεί αυτοπροσώπως στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Πειραιώς 211, 177 78, Ταύρος, την ίδια περίοδο.

Τα στάδια
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο στάδια: το προκαταρκτικό και το τελικό.

Το προκαταρκτικό στάδιο του διαγωνισμού περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία των υποψηφίων υποχρεωτικά στα ακόλουθα μαθήματα και στις παρακάτω ημερομηνίες:
- Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: Σάββατο 26 Μαΐου 2012
- Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική: Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Το τελικό στάδιο η εξέταση περιλαμβάνει υποχρεωτική γραπτή δοκιμασία στο γνωστικό πεδίο «Δημόσια Διοίκηση» και γραπτή και προφορική εξέταση σε ένα ακόμη από τα ακόλουθα γνωστικά πεδία:
1. Περιβάλλον - Ποιότητα Ζωής
2. Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις
3. Εφαρμοσμένη Πληροφορική
4. Κοινωνική Διοίκηση
5. Οικονομική του Χώρου και Περιφερειακή Πολιτική.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μία ξένη γλώσσα της επιλογής τους μεταξύ της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής ή ιταλικής.

Οι ώρες και ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερομένους με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο κτήριο και στον δικτυακό τόπο του ΕΚΔΔΑ www.wkdda.gr.

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα της ΕΣΔΔΑ: 213-1306238, 213-1306 257, 213-1306242, 213-1306455 και 213-1306310. Πληροφορίες παρέχει και το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ στη Θεσσαλονίκη (Ι. Κωλέττη 25 Δ', τηλ.: 231-3321170, 231-3321104.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 318 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved