nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Δέρματος (23/12/06)


Αθήνα 23.12.2006, 08:02
Την πλήρωση εκτός ΑΣΕΠ της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας «Ελληνικό Κέντρο Δέρματος Α.Ε.» (ΕΛΚΕΔΕ Α.Ε.), προκηρύσσουν οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, κατά προτίμηση Θετικής κατεύθυνσης. Θα συνεκτιμηθούν πρόσθετοι ή ανώτεροι ή εξειδικευμένοι τίτλοι στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
β. Εμπειρία πέντε (5) ετών σε θέσεις σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων, κατά προτίμηση επί συναφούς αντικειμένου, ιδίως σε φορείς με εκπροσωπευτικό ρόλο και αντικείμενο λειτουργώντας υπέρ των ΜΜΕ (ώστε να ιδιάζουν το περισσότερο δυνατόν στις ιδιαιτερότητες, τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του φορέα), στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.
δ. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (Α΄ 19), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών (Νίκης 5−7, ΤΚ 10180 Αθήνα). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (κατάθεση στο Υπουργείο ή σφραγίδα Ταχυδρομείου) λήγει 15 ημέρες μετά την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης στο ΦΕΚ.

Συστήνεται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:
α) Κωνσταντίνο Βλαχούλη του Ιωάννη, Γεν. Δ/ντης Γ.Γ.Β. ως Πρόεδρο, β) Μαρία Πετρουλάκη του Γεωργίου, Δ/ντρια Γ.Γ.Β. και γ) Ελευθέριο Ντούλα του Στεφάνου, Δικηγόρο, προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΚΕΔΕ Α.Ε.».

Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Διεύθυνση συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματά τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα με τους επικρατέστερους υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved