nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
65 λιμενεργάτες και φύλακες στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (9/5/08)
 


Αθήνα 9.5.2008, 22:48
Προκήρυξη μέσω της οποίας θα προσληφθούν στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) ΑΕ 50 λιμενεργάτες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 15 φύλακες υποχρεωτικής, εξέδωσε σήμερα το Εθνικό Τυπογραφείο.

Πρόκειται για την προκήρυξη με αριθμός 1/192 Μ/2008 (θα τη βρείτε παρακάτω στα συνημμένα) που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 202/6 Μαΐου 2008 και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και τον δικτυακό του τόπο www.et.gr.

To συγκεκριμένο προσωπικό θα προσληφθεί με το "σύστημα ΔΕΚΟ", που ως γνωστόν προβλέπει επτάμηνο δοκιμαστικό στάδιο εργασίας και ακολούθως μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου. Οι προσλήψεις του είδους αυτού γίνονται ουσιαστικά εκτός ΑΣΕΠ, αφού στο τελευταίο δεν παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα άσκησης πλήρους ελέγχου στη διαδικασία επιλογής.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες. Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών − μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή (Α΄ Επιπέδου) για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό ελληνομάθειας (ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας [τηλ. (2310) 459101/5 και (210) 3636549)].
Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ.: 2310/997571−72−76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. Δικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον, μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
2. Να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1963 έως και 1988.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά το χρόνο του διορισμού να είναι νομικά εντάξει.
5. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους - μέλους της
Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέτοιο κώλυμα.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στον ΟΛΠ ΑΕ (η εικοσαήμερη προθεσμία θα καθορισθεί από τον Οργανισμό τις επόμενες ημέρες), Γραφεία 214, 215, στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 10 – Τ.Κ. 185 38 ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ.: 210-4550212 και 210-4550213 (κα Βένιου).

* Την προκήρυξη θα τη βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 116 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved