nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Οι υποτροφίες του Athens Information Technology (Intracom)

 

Αθήνα 13.1.2005

Πλήρεις και μερικές υποτροφίες για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης «Master of Science in Information Networking (MSIN)» χορηγεί ο εκπαιδευτικός οργανισμός του ομίλου Intracom Athens Information Technology (AIT), ο μοναδικός στην Ευρώπη που συνεργάζεται με το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο Carnegie Mellon για το πρόγραμμα αυτό.

           

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ανώτατων Σχολών των κλάδων Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Μηχανικού Υπολογιστών ή της Επιστήμης Υπολογιστών και σχετικών ειδικοτήτων. Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί σπουδαστές πρέπει να έχουν:

* Βαθμό πτυχίου λίαν καλώς και άνω

* Θεωρητικό υπόβαθρο σε μαθήματα Δομών Δεδομένων και Θεωρίας Πιθανοτήτων, και γνώση στις γλώσσες προγραμματισμού C / C++

o  Επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα (Cambridge Proficiency ή ικανοποιητικά αποτελέσματα στο TOEFL)

*  Ικανοποιητικά αποτελέσματα στο GRE (General Test).

 

Το πρόγραμμα

Το MSIN είναι ένα μοναδικό πολυθεματικό πρόγραμμα σπουδών έντεκα μαθημάτων και διπλωματικής διατριβής. Τα μαθήματα καλύπτουν θεματικές περιοχές της Επιστήμης των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, της Ηλεκτρονικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 

Η απονομή τίτλου σπουδών Master of Science in Information Networking στους απόφοιτους γίνεται απευθείας από το Carnegie Mellon. Οι απόφοιτοι που συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Carnegie Mellon και άλλων Πανεπιστημίων.

 

Η φοίτηση είναι διάρκειας 16 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2005 και πέρας τον Δεκέμβριο του 2006. Η φοίτηση μερικής παρακολούθησης - part time - διαρκεί 32 μήνες.

 

Τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά από καθηγητές του Carnegie Mellon και του ΑIΤ. Οι σπουδαστές έχουν άμεση real-time καθημερινή επικοινωνία με καθηγητές και φοιτητές στο Carnegie Mellon, μέσω υποδομών videoconferencing και e-learning, καθώς και πρόσβαση στις online υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Το Πρόγραμμα διεξάγεται στις υπερσύγχρονες ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Athens Information Technology (ΑΙΤ), που περιλαμβάνουν εργαστήρια, από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης, αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, εστιατόριο, αίθουσες ψυχαγωγίας κ.α.

 

Στο ΑΙΤ λειτουργεί ένα άρτια διασυνδεδεμένο και ενημερωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές στην εξασφάλιση εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάλογης των προσόντων και δεξιοτήτων τους σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.   

 

Αιτήσεις 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο ακαδημαϊκό έτος είναι η 18η Απριλίου 2005

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Σπουδών και για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο www.ait.edu.gr/acadPrograms/MSIN.asp

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κα. Χρυσάνθη Ευσταθίου, τηλ. 210 6682702, e-mail: admissions@ait.edu.gr

Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης ηλεκτρονικά στο www.ait.edu.gr/acadPrograms/admission_form.asp#.

AIT Admissions Office, τηλ. 210-6682700, φαξ: 210-6682708, e-mail: admissions@ait.edu.gr, URL: www.ait.edu.gr.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved