nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες σε σπουδαστές ΤΕΙ από το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού (3/7/07)


ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Τήνος, 3.7.2007
Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού (Ι.ΤΗ.Π.) προκηρύσσει, σύμφωνα με το άρθρο 10 περί χορήγησης υποτροφιών του Οργανισμού του, τρεις (3) υποτροφίες σε σπουδαστές Τ.Ε.Ι. (τεταρτοετείς ή επί πτυχίο) για συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα «Καταγραφή – φωτογράφηση έργων Τηνίων Καλλιτεχνών στην Αλεξάνδρεια και το Κάϊρο της Αιγύπτου», που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2007, υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή των Τ.Ε.Ι. Αθηνών κ. Ηλία Νομπιλάκη.

Οι υποτροφίες χορηγούνται ώστε οι υπότροφοι να εργαστούν για την καταγραφή του μνημειακού πλούτου Τηνίων Καλλιτεχνών στην Αίγυπτο (Κάιρο – Αλεξάνδρεια) και τη συλλογή στοιχείων υλικού αρχείου με το ίδιο αντικείμενο. Σκοπός της υποτροφίας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των σπουδαστών στη νεοελληνική τέχνη, και δη στα έργα Τηνίων μαρμαρογλυπτών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
1. να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή να είναι Έλληνες το γένος,
2. να μπορούν να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο και να παραμείνουν εκεί για εύλογο χρονικό διάστημα αντίστοιχο του έργου (περίπου 2 μήνες),
3. να μην συμπληρώνουν έως 31/12/2007 το 26 έτος της ηλικίας τους,
4. να γνωρίζουν επαρκώς την αγγλική γλώσσα,
5. να διακρίνονται για την επιμέλεια στις σπουδές τους και το ήθος τους,
6. να γνωρίζουν αναλογική και ψηφιακή αποτύπωση,
7. να έχουν γνώση Η/Υ (photoshop, autocad, σε PC ή Apple),
8. θα συνεκτιμηθεί θετικά αν γνωρίζουν την αραβική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στο Ι.ΤΗ.Π. έως τις 20 Ιουλίου 2007:
1. Αίτηση υποψηφιότητας, με τη μορφή επιστολής προς το Δ.Σ. του Ι.ΤΗ.Π.,
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών και χρήσης Η/Υ
4. Βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας από το Τμήμα στο οποίο σπουδάζουν
5. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές του τμήματος στο οποίο σπουδάζουν.

Η υποτροφία που θα χορηγηθεί σε κάθε σπουδαστή θα είναι εφάπαξ ποσόν ίσο με 2.300€, το οποίο σκοπό έχει να καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακινήσεων στην Αίγυπτο, πλην του αεροπορικού εισιτηρίου που θα τους χορηγηθεί επιπρόσθετα από το Ι.ΤΗ.Π.

Κάθε υπότροφος θα υποβάλει στο Ι.ΤΗ.Π. έκθεση πεπραγμένων και αποκτηθείσας εμπειρίας από την καταγραφή του μνημειακού πλούτου, εντός μηνός από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, «Υποτροφίες Ι.ΤΗ.Π.», 84200 Τήνος.
Όλες οι Αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι και 20/7/2007 (η ημερομηνία της αποστολής θα προκύπτει από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου). Αιτήσεις που θα ταχυδρομηθούν μετά την ημερομηνία αυτή ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Η αποστολή της Αίτησης στη Γραμματεία δεν συνεπάγεται την αποδοχή της. Δεκτές προς περαιτέρω αξιολόγηση θα θεωρηθούν ΜΟΝΟΝ οι Αιτήσεις που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της παρούσας Προκήρυξης και οι οποίες θα ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης μέχρι την τελική συγκριτική επιλογή των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός των καθορισμένων προθεσμιών. Παράλειψη υποβολής οιουδήποτε δικαιολογητικού εντός της ανάλογης προθεσμίας, συνεπάγεται την απόρριψη της αίτησης.
Τα δικαιολογητικά δεν επιστρέφονται, γι’ αυτό παρακαλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν φωτοτυπίες, μεγέθους Α4, των επισήμων εγγράφων, οι οποίες δεν απαιτείται να είναι επικυρωμένες.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων γίνεται από Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του Ιδρύματος (Καθηγητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και Ειδικούς Επιστήμονες) οι οποίοι προτείνουν κατά την ελεύθερη κρίση τους όσους υποψήφιους επιλεγούν για υποτροφία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφασίζει κατά την ελεύθερη και αναιτιολόγητη κρίση του την παροχή ή όχι υποτροφίας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την γνώμη των Ακαδημαϊκών Συμβούλων, αφού εξετάσει και όλες τις παραμέτρους επί του συνόλου των υποψηφίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση, ακόμη και εάν αυτή πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι υποχρεωμένο να αιτιολογεί την απόφασή του είτε για την απόρριψη, είτε για την αποδοχή της αίτησης.

Τα αποτελέσματα των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου θα γνωστοποιηθούν γραπτώς στους υποψήφιους έως το τέλος Ιουλίου 2007.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν σε συνέντευξη, μετά από προσωπική ειδοποίηση, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού
Παναγιώτης Ρουμελιώτης


* Η ανακοίνωση στάλθηκε από το ϊδρυμα γι' αυτό και δημοσιεύεται αυτούσια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved