nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Βραβεία σε επιστήμονες από το Ίδρυμα Μποδοσάκη (1/10/07)

 

Αθήνα 1.10.2007, 20:23
Τα ετήσια βραβεία του, μέσω των οποίων επιδιώκει να ενισχύσει το δημιουργικό έργο των νέων Ελλήνων επιστημόνων, να ανταμείψει την συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους για την προαγωγή της επιστήμης και του πολιτισμού, να τιμήσει το ηθικό τους ανάστημα και να συμβάλει στη δημιουργία σωστών προτύπων στην ελληνική κοινωνία, προκήρυξε το Ίδρυμα Μποδοσάκη. 

Για το 2008, η "Επιτροπή Βραβείων" που συνέστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, αποφάσισε να χορηγήσει τέσσερα Βραβεία, ύψους το καθένα €22.000, στους εξής επιστημονικούς τομείς: 
1. Στον τομέα των Θετικών Επιστημών, στον κλάδο των Μαθηματικών.
2. Στον τομέα των Εφαρμοσμένων Θετικών Επιστημών, στον κλάδο των Θεωριών, των Μεθόδων και των Τεχνικών, των Βιοϊατρικών Εφαρμογών της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.
3. Στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών - Οικονομικών Επιστημών, στον κλάδο της Οικονομικής Επιστήμης - Πολιτικής Οικονομίας.
4. Στον τομέα των Βιοϊατρικών Επιστημών, στον κλάδο της Στοχευμένης Ανάπτυξης Φαρμακευτικών Ουσιών. 

Τα Βραβεία θα απονεμηθούν σε Έλληνες κατά την ιθαγένεια, το γένος ή την καταγωγή, με κριτήριο την εξαιρετική συμβολή τους στον επιστημονικό τομέα τους, που το έργο τους, κατά το δυνατό ολοκληρωμένο, αναγνωρίζεται διεθνώς.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητος έχουν όσοι γεννήθηκαν μετά την 31 Δεκεμβρίου, 1967. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μόνοι τους υποψηφιότητα ή να προταθούν από Πανεπιστήμια, Ιδρύματα ή άλλα διακεκριμένα άτομα, με την υποχρέωση, σ’αυτή την περίπτωση, να δηλώσουν εγγράφως ότι αποδέχονται την υποψηφιότητα. 

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στο Ίδρυμα φάκελο, σε τέσσερα αντίτυπα, με τα εξής στοιχεία: 
1. Δήλωση υποψηφιότητος (να αναφέρεται ο κλάδος για τον οποίον υποβάλλεται η υποψηφιότητα),
2. πλήρες βιογραφικό σημείωμα, (ημερ. γεν., όνομα πατρός, Α.Φ.Μ., δ/νση κατοικίας, αρ. τηλ., αρ. fax, e-mail, κ.λ.π.),
3. έκθεση στην οποία ο υποψήφιος να περιγράφει τη δράση και τα επιτεύγματά του σχετικά με το αντικείμενο του κλάδου για τον οποίο προτείνεται και να αποτυπώνει τους μελλοντικούς στόχους του,
4. πέντε (το πολύ) δημοσιεύματα ή εργασίες, κατά την κρίση του υποψηφίου. 

Ο φάκελος με τα πιο πάνω στοιχεία πρέπει να αποσταλεί στο ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 23Α, 106 74 Αθήνα, έως 30 Νοεμβρίου 2007. Oι υποψήφιοι θα πρέπει να φροντίσουν να αποσταλούν εγκαίρως (μέχρι 15.12.2007) απ΄ευθείας στο Ίδρυμα συστατικές επιστολές τριών τουλάχιστον προσώπων, που να είναι σε θέση να εκτιμήσουν το έργο και τις προοπτικές τους. 

Κατά τη διάρκεια της επιλογής, το Ίδρυμα επιφυλάσσεται να ζητήσει από τους υποψήφιους να υποβάλουν πρόσθετα στοιχεία σχετικά με το έργο τους. 

Την υποβολή των αιτήσεων θα ακολουθήσει στάδιο αξιολογήσεως από «Ειδικές Επιτροπές Κρίσεως», στις οποίες θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες των σχετικών κλάδων. Οι «Ειδικές Επιτροπές Κρίσεως» θα εισηγηθούν στην «Επιτροπή Βραβείων» τους υποψήφιους για βράβευση. Η ανακήρυξη των βραβευομένων γίνεται από το Δ.Σ. του Ιδρύματος, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Βραβείων. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή άλλη πληροφορία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, τηλ.: +30.210.322-2042, fax +30.210.323-7971, e-mail: katerina@bodossaki.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved