nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Δύο υποτροφίες από τον Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο "ο Ήφαιστος" (2/10/07)

 

Αθήνα 2.10.2007, 17:22
Δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο στην Ελλάδα, προκηρύσσει ο Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών “Ο Ήφαιστος”.

Η πρώτη υποτροφία προκηρύσσεται στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Επιχειρηματικότητας και η δεύτερη στο γνωστικό αντικείμενο των Τεχνολογικών Επιστημών της Πληροφορικής.

Η διάρκεια και το ποσό κάθε υποτροφίας θα προσδιορίζεται κατά περίπτωση ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο των σπουδών, ενώ η εκλογή των υποτρόφων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, με βάση αφενός τα τυπικά προσόντα τους και τα σχετικά δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω και αφετέρου από συνέντευξή τους ενώπιων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή υποψηφιότητας είναι τα εξής:
1. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα περιγράφονται λεπτομερώς τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, οι έως τώρα σπουδές του, η ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία του, τυχόν δημοσιεύσεις, μελέτες και εργασίες.
2.
Αίτηση στην οποία θα αναλύεται λεπτομερώς ο λόγος που ο υποψήφιος επιδιώκει τον νέο τίτλο σπουδών.
3.
Πιστοποιητικό γεννήσεως, από το οποίο θα πιστοποιείται ότι ο υποψήφιος έχει την ελληνική ιθαγένεια και η ηλικία του δεν υπερβαίνει τα 27 έτη.
4.
 Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, των πιστοποιητικών γνώσης ξένων γλωσσών, βεβαιώσεων εμπειρίας.
5. Επιστολή του πανεπιστημίου επιλογής του υποψηφίου που θα πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος έχει γίνει δεκτός για το πρόγραμμα σπουδών που επιδιώκει.
6.
Ατομικό και οικογενειακό εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας, ή βεβαίωση της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται ότι δεν υποχρεώνεται να υποβάλει ατομική δήλωση φορολογίας εισοδήματος.
7.
Πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου και για τους άρρενες Πιστοποιητικό Τύπου Α του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου περί εκπληρώσεως των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή απαλλαγής εξ’αυτών ή αναβολής διάρκειας ικανής για την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών τους σπουδών.
8. Δύο συστατικές επιστολές από προηγούμενους πανεπιστημιακούς διδάσκοντες, εργοδότες - προϊσταμένους του υποψηφίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007 (όπως θα αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου), με την ένδειξη: "Για τις υποτροφίες του Συνδέσμου", στην ακόλουθη διεύθυνση: Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών «Ο Ήφαιστος», Πραξιτέλους και Χαβρίου 9, Αθήνα, Τ.Κ. 129-31.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση της Γραμματείας του Συνδέσμου στο τηλ.: 210- 3313690.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved