ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες για σπουδές στην αισθητική ή στη φιλοσοφία της τέχνης 24/5/09


Αθήνα 24.5.2009, 21:93
Δύο υποτροφίες εξωτερικού σε αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κρήτης, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αισθητική ή στη Φιλοσοφία της Τέχνης το ακαδημαϊκό έτος 2009-10, προσφέρει το Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή.

Οι υποτροφίες προσφέρονται σε αποφοίτους του Τομέα Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, συμπεριλαμβανομένων και των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Φιλοσοφίας του ιδίου Τμήματος. Είναι ετήσιας διάρκειας και θα καλύπτονται με ποσόν ύψους 10.000 ευρώ η κάθε μία.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, 741 00 Ρέθυμνο, τα παρακάτω δικαιολογητικά: Αίτηση, αντίγραφα τίτλων σπουδών, αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακών ή και μεταπτυχιακών μαθημάτων, πλήρες βιογραφικό σημείωμα, βεβαίωση αποδοχής, καθώς και πρόγραμμα σπουδών από τη Γραμματεία του Τμήματος του Πανεπιστημίου του εξωτερικού. Η βεβαίωση αποδοχής πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι την 16 Οκτωβρίου 2009.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, εκτός από τη βεβαίωση αποδοχής, λήγει στις 12 Ιουνίου 2009. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 28310- 77216 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fks.uoc.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved