ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναθεωρείται η Κοινή Γεωργική Πολιτική

Proslipsis.gr | Αθήνα 29.04.2024, 21:12

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρεί στην αναθεώρηση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) με στόχο να μειωθεί ο διοικητικός φόρτος για τους αγρότες. 

Ο ευρωβουλευτές ενέκριναν τις αλλαγές στον κανονισμό για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τον οριζόντιο κανονισμό, με τις οποίες τροποποιούνται οι κανόνες για τρεις «περιβαλλοντικούς όρους»που πρέπει να τηρούν οι γεωργοί προκειμένου να λάβουν χρηματοδότηση από την ΕΕ. Οι νέοι κανόνες παρέχουν επίσης μεγαλύτερη ευελιξία στα κράτη μέλη να χορηγούν εξαιρέσεις από τα σχετικά πρότυπα εάν υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή τους καθώς και σε περίπτωση προβλημάτων που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο κανονισμός πρέπει τώρα να εγκριθεί από το Συμβούλιο. 

Στη συνέχεια, η νομοθεσία θα δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ και θα τεθεί αμέσως σε ισχύ. Οι αγρότες θα έχουν τη δυνατότητα ήδη από το 2024 να εφαρμόζουν τις αναθεωρημένες περιβαλλοντικές «προϋποθέσεις» στις αιτήσεις τους για χρηματοδοτική στήριξη από την ΕΕ.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved