ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ξεκινούν οι διαδικασίες εγγραφής στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων 4.11.08


Αθήνα 4.11.2008, 20:11
Ξεκινούν αύριο οι διαδικασίες εγγραφής των ενδιαφερομένων για ένταξη στο Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά η Proslipsis σε άλλες σελίδες.

Όπως είπε στην εφημερίδα ο Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης (η οποία διαχειρίζεται τη σύνταξη του Μητρώου) κ. Μέτης, η ένταξη των υποψηφίων θα γίνει με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος υποψηφιότητας (με κωδικούς), στο δικτυακό τόπο της Γραμματείας που θα τεθεί σε λειτουργία αύριο Τετάρτη, σε τρία στάδια:  
- Κατά το πρώτο στάδιο θα κληθούν να υποβάλλουν αιτήσεις, το διάστημα από 5 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου 2008, οι εκπαιδευτές της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Λαϊκής Επιμόρφωσης.
- Σε δεύτερο στάδιο και κατά τις ημέρες από 15 Νοεμβρίου έως και 15 Δεκεμβρίου αιτήσεις θα υποβάλλουν οι εκπαιδευτές του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και των φορέων παροχής υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης του δημόσιου ή του ευρύτερου δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα που εποπτεύονται από τον ΟΕΕΚ.
- Κατά το τρίτο στάδιο αιτήσεις θα υποβάλλουν από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης (δείτε το δημοσίευμα της Proslipsis).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης. Από τον Ιανουάριο του 2009 αίτηση για ένταξη στο Μητρώο θα μπορεί να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος, οποτεδήποτε το επιθυμεί, αφού αυτό θα είναι διαρκώς ανοικτό. Οι πρώτοι εκπαιδευτές θα αρχίσουν να καλούνται σταδιακά για ανάληψη υπηρεσίας στις αρχές του νέου έτους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved